Love Chopard & Clutch

Love Chopard & clutch

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €35 en ontvang Love Chopard inclusief clutch t.w.v. €89 cadeau!

Dompel jezelf onder met Love Chopard en laat jezelf meenemen naar de levendige setting van het Cannes Film Festival in mei 2019. Van de Boulevard de Croisette naar de mythische kust en van het balkon van het Martinez Hotel naar de flitsende camera’s en het moment in de schijnwerpers op de rode loper.

De red carpet is hét symbool van glamour en verleiding. De geur die dit gevoel belichaamt is Love Chopard. Om de flamboyante, luxe en verleidelijke energie van de rode loper vast te kunnen leggen, heeft meesterparfumeur Alberto Morillas de roos opnieuw ontdekt. Love Chopard is gecreëerd rond zes bijzondere geurelementen uit rozen, ieder met een eigen effect en emotie. De geur bestaat voor negentig procent uit natuurlijke ingrediënten en bevat de beste Bulgaarse rozenolie ter wereld. Deze rozenolie is afkomstig uit de vallei van de rozen, waar volgens traditie drie weken per jaar vóór zonsopgang de rozen worden geplukt. Gehuld in een zeer luxueuze flacon gemaakt van gerecycled rood glas met gouden details en vormen een talisman voor de liefde, komt de geur perfect tot zijn recht. Het hartvormige Chopardembleem is geïnspireerd door de bekende juwelencreaties van Chopard en staat symbool voor de familie achter het merk. De flacon heeft de contour van een bloem gevormd door vier harten. Een juweel van een parfum gehuld in de kleur van liefde, rozen en de rode loper. Voor een glamoureus moment van liefde, passie en adoratie!

iciparisxl.nl

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.

Abonneer