Aboactie Me & Mats

ME&MATS

Neem nu een abonnement op Talkies (8 edities, incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €35,- en ontvang een ME&MATS-pakket t.w.v. €57,- cadeau!

Tover een glimlach op ieders gezicht met de vrolijke gifts van ME&MATS! Het mooie lifestylemerk kent de magie van mensen blij maken als geen ander. Van geurkaarsen, chocolade en thee tot handzeep en ansichtkaarten in eye-catching verpakkingen. Het maakt niet uit aan wie je ze geeft, als ze maar op z’n minst een glimlach opleveren. Zo maakt ME&MATS van iets kleins iets meeslepends. Alle items worden met de hand gemaakt door vakmensen uit heel Europa. Daarnaast zijn alle producten eerlijk verhandeld en parabeen- en sulfaatvrij. En, extra fijn: bijna alle producten zijn veganistisch!

De zoektocht naar geluk in kleine dingen is ontstaan uit een heel verdrietige gebeurtenis. Astrid verloor haar zoontje Mats vlak na zijn geboorte. Na een periode van intens verdriet realiseerde Astrid zich dat die dertig glorieuze, liefdevolle, overweldigende minuten met Mats misschien wel de gelukkigste uit haar leven waren. Zo is ME&MATS een ode aan Mats en een ode aan de magie van een klein moment.

Je krijgt nu bij een jaarabonnement op Talkies deze leuke gifts om de kleine dingen in het leven te vieren. Het pakket bestaat uit: Wrapped Candle Amour, Diffuser You’re Magic, Handsoap You’re Magnifique en Crazy Leopard Matches.