MILU Body Beauty Tool t.w.v. €74,95 bij 8 keer Talkies cadeau

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €35 en ontvang de nieuwe MILU Body Beauty Tool t.w.v. €74,95 cadeau!

MILU is een innovatief en trendy beautylabel van Nederlandse bodem met een selectie sheetmaskers, beautytools én gezichtsverzorging. MILU’s verrassende en hoogwaardige beautymusthaves zijn stuk voor stuk een perfecte toevoeging aan je skincareroutine! Let’s roll deeper en til je selfcare nu naar een hoger niveau met deze roze, rozenkwarts bodymassagetool!

Body Beauty Tool is ontwikkeld om je huid zichtbaar te verbeteren. Voeg lichte druk toe om bloedcirculatie en lymfedrainage te stimuleren en voor een gezonde glans. Massage met deze bodytool helpt je zuurstoftoevoer te verbeteren, voor directe spierontspanning. Vind je dagelijkse huidverzorgingsroutine opnieuw uit door er deze lichaamstraining een paar minuten per dag aan toe te voegen. Verbeter je silhouet en wees trots op je curves!

Voor strakkere bodycontouren, ontspannen spieren en een stralende huid
Masseer met lichte druk voor lymfedrainage
Gespannen spieren? Gebruik meer druk om te ontspannen
Te gebruiken in combinatie met je favoriete body moisturizer, serum of lotion
Snel, makkelijk en fun!

meetmilu.com

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.