PUPA-pakket t.w.v. €72,75 bij 8 keer Talkies cadeau

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €40 en ontvang dit PUPA-make-uppakket t.w.v. €72,75 cadeau!

Vamp! Eau de Parfum 50 ml
De frisse noten van oranjebloesem en tiare geven een zacht aroma, dat de weg opent naar de roos, het symbool van vrouwelijkheid. Verleidelijk, levendig en tikkeltje ondeugend door benzoë en een vleugje poudré. De warmte van sandelhout en vanillestokjes onthullen een nude-effect.

Vamp! Waterproof Mascara

Voor een perfecte oogmake-up die er zelfs tijdens de warmste dagen in de zomer of aan zee nog geweldig uitziet. De textuur is comfortabel, crèmig en extra rijk zodat je eenvoudig volume opbouwt bij iedere applicatie. Door de speciaal gevormde applicator verdeel je de Vamp! Mascara van de wimperinplant tot de puntjes, en door de ronde tip van de applicator kom je zelfs bij de kleinste haartjes. De mascara is waterproof en dus ook bestand tegen hoge luchtvochtigheid. 

Vamp! Scented Nail Polish

Delicaat geurende nagels met een verleidelijk geleffect. De unieke textuur stelt je in staat om een ​​driedimensionaal opvullend effect te verkrijgen met extreme schittering. De nagels krijgen volume en de ultraglanzende afwerking is uitzonderlijk goed bestand tegen afbrokkelen. Het parfum wordt onthuld als de nagellak droog is en dankzij de hoge concentratie van de geur die aanwezig is in de formule, zijn de nagels langdurig subtiel geparfumeerd.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.