Aboactie Shimmering oil van Acqua di Parma

Shimmering oil van Acqua di Parma

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €35 en ontvang de Le Nobili shimmering oil van Acqua di Parma t.w.v. €61,- cadeau!

Laat je huid stralen deze zomer! Acqua di Parma komt met een heerlijke nieuwe formule waarin olie, parfum en schoonheid perfect worden gecombineerd: Le Nobili shimmering oil. De olies voelen ultralicht en zijdezacht aan en hebben meteen een verhelderend effect dat lang zichtbaar blijft. Al na enkele ogenblikken lijkt het alsof er een flinterdunne, verhelderende sluier op je huid ligt.

Zoals de naam al doet vermoeden, zit er in deze fijne olie een mooie shimmer, wat je huid éxtra doet stralen. De olie is verrijkt met multireflecterende parels en laat de huid dan ook langdurig schitteren dankzij de talloze minuscule weerspiegelingen. Ideaal om make-up, kleding en juwelen te accentueren deze zomer!

Naast het verhelderend effect zorgt de formule ook voor een gladde, fluweelzachte huid dankzij de synergetische werking van verzachtende jojobaolie en de verzorgende eigenschappen van granaatappelpitolie en karitéboter. Daarnaast bevat de olie ook heerlijk geurende noten van magnifieke bloemen uit de weelderigste Italiaanse tuinen. De olie is er in drie geraffineerde geuren: Rosa, Magnolia en Peonia Nobile. Laat je bij de keuze leiden door het karakter aan wie je dit geschenk geeft, zoals je moeder, een goede vriendin of als cadeau aan jezelf! De geur Rosa Nobile staat voor de vrouwelijkheid van emoties die de vrije loop worden gelaten. Peonia Nobile is de geur van een gevoelige, sterke vrouw met een subtiele elegantie die doorsijpelt in alles wat ze doet. Of de Magnolia Nobile die de allure van een vrouw met een onweerstaanbare persoonlijkheid bezit. Voor iedere vrouw wat wils!

De collectie Le Nobile wordt onder andere verkocht bij:

  • Skins Cosmetics, Amsterdam, Oisterwijk & Haarlem
  • Parfumerie Sterrenburg, Dordrecht
  • Beauty Plaza, Sluis
  • Beauty X Schouten, Oegstgeest
  • Parfumerie Voorwinden, s’Gravendeel