Trussardi New Feminine t.w.v. €82 bij 8 keer Talkies cadeau

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €35 en ontvang de nieuwste geur van Trussardi, New Feminine in 60 ml t.w.v. €82 cadeau!

Trussardi komt met The New Feminine Fragrance, dé nieuwe iconische geur voor de zelfstandige, zelfbewuste vrouw die de regie van haar leven in eigen hand heeft. Gebaseerd op deze waarden van moderne vrouwelijkheid, heeft Trussardi een nieuwe klassieker gecreëerd. Een object van hoogstaand Italiaans design, dat wordt gekenmerkt door aandacht voor detail gelijk aan het DNA en de traditie van Trussardi. Trussardi is een parfum voor vrouwen door vrouwen met liefde voor stijl en elegantie.

In de topnoten vermengt de frisheid van de Italiaanse mandarijn zich met de zoetheid van neroli. In de hartnoten zit lavendel in combinatie van hypnotiserende jasmijn en witte dahlia. De basisnoten bevatten suède-akkoorden (het merk-DNA) die de geur van viooltjes perfect versterkt. Patchoeli maakt het parfum compleet.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.