Breda

BEAUTY BY ROOS OPENT 7e VESTIGING 

Al sinds 2007 helpt Beauty by Roos Nederlandse vrouwen aan hun droomcoupe voor meer zelfvertrouwen. Verlenging of volumebehandeling, steeds meer vrouwen zoeken extra haarhulp die ze bij hun eigen kapper niet vinden. De teams van Beauty by Roos Hairextensions – marktleider in Nederland – zijn de ultieme specialisten op dit gebied en hebben kwaliteit, service en maatwerk altijd op één staan.

Met bestaande vestigingen in Hengelo, Amersfoort, Den Haag, Den Bosch, Amsterdam en Rotterdam krijgt het zuiden van Nederland in Breda de tweede salon. De inrichting past uiteraard bij de huisstijl met de innovaties van nu. Zo biedt de verlichting best of both worlds: de experts hebben goed licht om te kunnen werken en klanten kijken vol zelfvertrouwen in de spiegel tijdens de behandeling dankzij speciale spots. De sfeer is als in een boutiquehotel – je voelt je er direct thuis.

Best skilled

Techniek en snelheid. De medewerkers van Beauty by Roos worden altijd fulltime opgeleid om het ongekend hoge kwaliteitsniveau in iedere vestiging, altijd, te garanderen. Ook ‘oudgedienden’ krijgen alle mogelijke bijscholing om de kwaliteit te waarborgen. Bovendien zijn de teams continu extensions aan het zetten, bijsnijden en stylen, zij doen dus na de opleiding binnen no time zoveel ervaring op dat ze tot de absolute top behoren. De focus ligt ook op klantenservice! Luisteren naar de klant, samen toewerken naar het optimale resultaat en het creëren van een aangename sfeer in de salon. Klanten zitten immers gemiddeld drie uur in de salon – een positieve, comfortabele setting is dan geen overbodige luxe.

Best quality

Beauty by Roos werkt met drie merken 100% human hair: Hairloxx Professional, Indian Gold en Seiseta. De extensions worden one by one gezet, dit zorgt ervoor dat ze perfect blenden met het eigen haar zodat niemand het kan zien. De extensions bewegen mooi mee, vallen natuurlijk luchtig en de kleur wordt nauwkeurig gematcht met de eigen kleur. Niet alleen met stijl haar of een slag ben je in goede handen, ook wanneer je van nature krullend haar hebt, kunnen de professionals de juiste extensions matchen.