LABAREAU

Amsterdamse beautyondernemer lanceert luxury skincare brand

Het is tijd om je anti-aging skincare naar een ongeëvenaard niveau te tillen met de producten van het nieuwe, revolutionaire skincare brand LABAREAU. LABAREAU is opgericht door entrepreneur en skin-expert Lindsay van der Looij. De Amsterdamse beautyondernemer is founder van de boutiquekliniek BLOY Institute in Amsterdam Oud-Zuid, waar menig BN’er haar huid aan toevertrouwt. Na uitgebreid onderzoek en samenwerkingen met een team van experts en biochemici, lanceert Lindsay vandaag haar luxe anti-aging-merk.

Naast het runnen van haar onderneming heeft Lindsay jarenlang verschillende cliënten behandeld. Na meer dan twintig jaar ervaring met verschillende huidtypes, aandoeningen en skincareproducten, besloot Lindsay een luxe anti-aging-lijn te ontwikkelen. Een merk dat volgens haar nog ontbrak in het wereldwijde skincare-assortiment. Haar missie? Iedere (zaken)vrouw een verzorgde en verbeterde huid bieden. Met LABAREAU brengt de skincare-guru het beste van twee werelden samen: de kracht van praktijkervaring, ondersteund door de wetenschap.

Het geheim van LABAREAU

LABAREAU zorgt voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien. Het skincaremerk maakt deze belofte waar, dankzij de combinatie van twintig jaar kliniekervaring van Lindsay, de toevoeging van de meest hoogwaardige kwaliteit collageen én de nieuwe unieke SAXZ-12®️-technologie. Deze geheime exclusieve technologie is geformuleerd met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging-capaciteiten van de huid stimuleren. De exclusieve high-end lijn bestaat uit acht must-have anti-aging-producten. Deze producten zijn perfect op elkaar afgestemd en voorzien ieders huid daarom in al haar behoeftes. Hiermee heb je een volledige beautyroutine in huis en is een gehydrateerde, stralende en volle huid gegarandeerd.

Pop-up store

Om de lancering van LABAREAU te vieren opent beautyondernemer en skin-expert Lindsay van der Looij een pop-up store in Amsterdam. Het weekend van 30 en 31 oktober wordt BLOY Institute omgetoverd tot pop-up store en kun je hier terecht voor favoriete cadeautjes. De store is te vinden op de Willemsparkweg 168 en is open tussen 10:00-18:00u.

LABAREAU is exclusief verkrijgbaar op www.labareau.com en bij BLOY Institute, de officiële flagship store van LABAREAU. Prijzen liggen tussen de €69 en de €379.