Summer musthave

De perfecte sunkissed look creëer je met déze it-producten

Sinds de lancering in 2021 heeft de Wonder Me-collectie van Pupa Milano haar naam gevestigd als een toonaangevende lijn binnen de beautywereld. Deze collectie, die begon met de Wonder Me Foundation, is inmiddels uitgebreid met een scala aan producten die gezamenlijk een complete Wonder Me Beauty Routine vormen. Elk product in deze lijn is ontworpen om zowel afzonderlijk als in combinatie met elkaar te gebruiken, waardoor veelzijdigheid en een moeiteloze schoonheidsroutine worden gegarandeerd.

De Wonder Me-collectie bestaat uit de Powder-No-Powder, Fatigue Eraser, Blush, en het Natural Sculpt palette. Deze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld om de huid te perfectioneren en een natuurlijke, stralende look te creëren. Laten we eens dieper ingaan op twee van de meest populaire producten uit deze collectie: de Wonder Me Bronzer en de Wonder Me Glow.

Wonder Me Bronzer: Bruinende gezichtspoeder

De Wonder Me Bronzer is een lichtgewicht, onmerkbare gezichtspoeder die de teint verwarmt voor een natuurlijk bruiningseffect. Deze innovatieve bronzer laat geen sporen van poeder achter en is opbouwbaar voor de gewenste dekking. Het product vermindert onmiddellijk zichtbare poriën en onzuiverheden, waardoor de huidtextuur verfijnd wordt. De bronzer is verrijkt met Lentisk-extract, wat collageen stimuleert om de huidbarrière te verstevigen en een ontgiftende werking heeft. Dit resulteert in een frissere en gezonder uitziende huid. Bovendien is de formule bestand tegen zweet en vocht, en geschikt voor alle huidtypes.

Deze bronzer verwarmt de teint onmiddellijk en geeft de huid een volledig natuurlijke sunkissed look. Dankzij de opbouwbare dekking kun je gemakkelijk het gewenste bruine effect creëren, met een stralende matte finish als resultaat.

Voor het beste resultaat gebruik je Pupa’s Maxi Powder Brush of Round Blusher Brush om de bronzer aan te brengen.

Wonder Me Glow: Compacte highlighter zonder poedereffect

De Wonder Me Glow highlighter combineert de glans van een vloeibare highlighter met de lichtheid van een compact poeder. De zijdezachte, gladde textuur verandert bij contact met de huid in een ultra-stralende gewichtloze sluier. Deze highlighter trekt niet in fijne lijntjes en accentueert de huidtextuur of poriën niet, wat zorgt voor een natuurlijk ogende en langdurige gloed.

De unieke formule van de Wonder Me Glow zorgt voor een schitterende gloed zonder een spoor van poeder achter te laten. De huid oogt zijdezacht en glad met een ongekende glasachtige gloed.

Breng de highlighter aan op alle gebieden die het licht vangen, zoals de jukbeenderen, de neusbrug, boven en onder de hoek van de wenkbrauwen en boven de cupidoboog, voor een stralend effect.

De Wonder Me-collectie van Pupa Milano biedt een innovatieve benadering van make-up, waarbij natuurlijke schoonheid en geavanceerde formules centraal staan. Ontdek de hele collectie en creëer jouw eigen Wonder Me Beauty Routine voor een stralende, gezonde huid.

Wonder Me Bronzer €26,95
Wonder Me Glow €29,50