Maak kans om deze mascara te winnen!

Dit is de perfecte mascara voor extra lange wimpers

De LASH LENGTHENER mascara van SENSAI is de nieuwste toevoeging aan de Mascara C°38 lijn. Deze mascara verlengt de wimpers voorbij hun natuurlijke lengte en hult hen in intens zwart voor een elegante en expressieve look. Een musthave voor iedere vrouw. Wil je kans maken deze mascara te ontvangen? Lees dan gauw verder.

Deze mascara is bij uitstek perfect om lange en uitgesproken wimpers te creëren. De vloeibare Smooth Stretching formule bevat vormgevende, elastische polymeren. De eerste laag van flexibele polymeren verlengt de wimper voorbij de punt, een tweede laag van micro-emulsiepolymeren geeft structuur en dompelt iedere wimper in zwart.

Lash Catching

Daarnaast zorgt de lash catching brush ervoor dat de wimpers op natuurlijke wijze worden gesepareerd en geeft hen vanuit ieder perspectief een krachtige uitstraling. Vanwege de fijngeweven haartjes worden zelfs de kortste wimpertjes omhult en verlengt.  

Het resultaat? Natuurlijke verlenging en een glanzende zwarte dekking. Dit allen zorgt voor een waaierachtige oogopslag. Net als alle andere SENSAI mascara’s uit de 38°C Collection, is deze mascara gemakkelijk met water van 38 graden af te spoelen.

Maak kans op deze mascara

SENSAI stelt speciaal voor onze lezers tien mascara’s beschikbaar. Vul het formulier hieronder in en misschien ontvang jij deze fantastische Lash Langthener van SENSAI!

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.