Dé beautybehandeling van 2022

Dit is dé favoriete facial van Meghan Markle en Jennifer Lopez

Wereldsterren zijn al een tijdje op de hoogte van de kracht van een Buccal Facial. Deze gezichtsmassage waarbij spieren in de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd volledig manueel worden gemasseerd, is het best bewaarde beautygeheim in Hollywood. Tot nu. Amsterdamse boutique kliniek BLOY Institute voert de behandeling ook uit, maar dan op een unieke wijze. De behandeling wordt gerealiseerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. Zo heeft je huid niet alleen profijt van de techniek, maar ook van de luxeproducten.

Tijdens de 70 minuten durende Buccal Hollywood Facial van BLOY Institute worden de producten van LABAREAU met behulp van een zuurstofapparaat dieper de huid in gebracht. Dit geeft je huid een krachtige oxygen boost en creëert een mooie glow. De buccal massage is trendingonder celebrities in Hollywood omdat het je gelaat vormt en je kaaklijn strakker maakt. Het bijzondere aan deze behandeling is dat je huid van binnenuit wordt gecontourd. Een Buccal Hollywood Facial vermindert daarnaast ook fijne lijnen en rimpels in het gezicht, hals en rondom de neus- en lippenplooi. 

De unieke samensmelting met LABAREAU 

De luxe anti-aging producten van LABAREAU zorgen voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien én aanvoelen. Die belofte maakt het luxe skincare merk waar door de toevoeging van de meest hoogwaardige kwaliteit collageen én een nieuwe en technologie. Deze is geformuleerd met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren. Door deze hoogstaande producten te combineren met dé gezichtsbehandeling van dit moment, ben je gegarandeerd van een treatment op het hoogste niveau. Kortom: The Buccal Hollywood Facial by LABAREAU van BLOY Institute word je beautyontdekking van 2022. Naast de Buccal Hollywood facial by LABAREAU, heb je ook de keuze uit The Signature Facial of The Depuff & Lift Facial. Tijdens deze facials wordt er ook gewerkt met de luxeproducten van LABAREAU. De innovatieve producten zijn klinisch bewezen en uitgebreid onderzocht.