LUÉ by Jean Seo

Duurzaam huidverzorgingsmerk voor een flawless huid

LUÉ by Jean Seo is een duurzaam skincaremerk dat bestaat uit vriendelijk geprijsde kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor de onzuivere huid. Achter het groene merk gaat de Koreaans-Amerikaanse Jean Seo schuil die in 2007 de allereerste eco-chique beautyboetiek opende in Californië (Beverly Hills). Gedurende haar werkzaamheden miste zij betaalbare, duurzame huidverzorgingsproducten met hoogwaardige biologische ingrediënten. Jean besloot zelf met een oplossing te komen. In 2016 bracht zij LUÉ by Jean Seo op de markt. Het groene merk is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

De LUÉ by Jean Seo-huidverzorgingslijn is ontworpen om met een aantal simpele stappen (weer) controle te krijgen over je huid. Hierbij staan reinigen, exfoliëren, hydrateren en onzuiverheden bestrijden centraal. De Skin Solution Set van LUÉ by Jean Seo is hier het perfecte voorbeeld van. De set bevat een zacht exfoliërend poeder van havervlokken en magere melkpoeder (ERASE), een hydraterend serum op basis van hyaluronzuur (BALANCE) en een spot control dat een plantaardige blend is van 12 ontstekingsremmende kruiden (CLEAR). Met deze drie stappen worden de meest uitdagende huidproblemen, zoals acne, aangepakt.

Jean Seo

Jean is happily married met haar werk

Jean stopt haar hele ziel en zaligheid in haar werk. Van de klantenservice tot en met het mixen en afvullen van de producten; ze is van A t/m Z betrokken. Ook is Jean voortdurend aan het investeren in haar laboratorium. En met een master in de Bibliotheekwetenschappen heeft Jean toegang tot de grootste databases en onderzoeksfaciliteiten ter wereld. Dankzij deze tools kan ze de nieuwste ontwikkelingen in haar vakgebied goed in de gaten houden.

‘Als een klein bedrijf hoef ik me niet bezig te houden met winst maken voor aandeelhouders. Ik kan me hierdoor focussen op een paar producten die echt heilzaam zijn en de huid in shape houden’

Jean Seo

Biologische ingrediënten

Voor LUÉ by Jean Seo worden biologische ingrediënten gebruikt die op duurzame wijze worden geteeld. Zo komen de kruiden van Starwest Botanicals en Frontier Natural Products Co-Op, de magere melkpoeder komt van Organic Valley en het meel komt van graankorrels van Bob’s Red Mill.

www.bioplaneet.nl