Evelien résidence de beauté

Genomineerd voor de Beauty Award 2019

Voor de tiende keer wordt de meest prestigieuze vakprijs voor schoonheidsspecialisten door Beauty Trade Professionals georganiseerd. Evelien résidence de beauté is genomineerd voor de Beauty Award 2019 in de categorie Schoonheidssalon van het jaar. Al eerder behoorden ze in 2010 en 2014 tot de winnaars.

Het traject van de Beauty Award staat alom bekend als een prachtig leerproces waarbij men zichzelf uitdaagt als vakspecialist. Tijdens het proces van de Beauty Award kijkt een vakjury met de specialist mee, waardoor zij een nog beter beeld krijgt van hun eigen kwaliteiten. Er zijn verschillende categorieën, bestaande uit: schoonheidsspecialist van het jaar, newcomer of the year en schoonheidssalon van het jaar. Winnen van zo’n award betekent behoren tot de top van de markt!

De Beauty Award viert dit jaar haar 10-jarig bestaan en nu krijgen zij de kans deze jubileumeditie te gaan winnen. De aanloop naar deze nominatie bracht afgelopen tijd veel extra werk met zich mee, zo hebben ze onder andere een uitgebreide screening van het bedrijf gedaan. Daarnaast maakten ze een goed onderbouwde bedrijfspresentatie in een opvallende en aantrekkelijke styling. Tot zover zijn ze dus meer dan geslaagd én zeker het bezoeken waard! Op zondag 14 april 2019 vindt het Gala plaats waarop de winnaars bekend gemaakt worden.

evelien résidence de beauté® is een top-instituut met de beste mogelijkheden die er te krijgen zijn. Zij werken met een beauty totaalconcept met gezondheid en beauty, onder leiding van Evelien Leijten. Echte schoonheid ontstaat van binnenuit. Het uiterlijk is de weerspiegeling daarvan. Het is daarom hun overtuiging dat ieder mens mooi kan zijn! De passie van de salon is de huid te verbeteren en verjongen, op een natuurlijke manier. Ze helpen iedereen door middel van individuele aandacht; met een plan op maat.

Ook Anouk Smulders is groot fan van résidence de beauté en bezocht de salon én stelde Evelien een aantal vragen!

Een bezoek brengen aan de salon? Dat kan!

evelien résidence de beauté®
Dorpstraat 61
4851 CK Ulvenhout
076-8864015
info@residencedebeaute.nl