Het hele jaar door feest

SENSAI 12 Holiday Gifts

Dit is geen traditionele adventskalender. Het openen van de doosjes en het ontdekken van de schatten erin is iets om naar uit te kijken. Niet alleen leuk voor de kerst, maar ook voor Valentijnsdag, Moederdag of een verjaardag. Want bij SENSAI is het het hele jaar door feest! Met de meest gewilde SENSAI-verzorgings- en make-upproducten voor elke vrouw, elk huidtype en elke leeftijd.

In totaal twaalf huidverzorgings- en make-uphighlights, nieuwkomers en klassiekers. Ze zitten elk in een afzonderlijk doosje, dat versierd is met schilderachtige motieven van de Japanse natuur en de vier seizoenen. Deze zijn geïnspireerd door Kirie, de Japanse kunst van het papierknippen. De prachtige, exclusieve geschenkcassette zal de harten van SENSAI-fans sneller doen kloppen. Een leuk cadeau voor elke gelegenheid, dat de nieuwe eigenaar meteen zal overtuigen.

Elf keer zijn de verzorgingsproducten en make-up in reisvriendelijke speciale formaten te ontdekken. En voor de mooiste kus het lipjuweel TOTAL LIP GLOSS in origineel formaat.

SENSAI 12 HOLIDAY GIFTS is verkrijgbaar in de parfumerieën voor een adviesprijs van 251,12 euro.