MEER DAN EEN GEUR

Tropiques statement! Een ode aan de eeuwige zomer

Dit seizoen onthult Fragrance du Bois met trots Tropiques; een nieuwe geur die de geest van de eeuwige zomer en gedurfde avonturen viert. Perfect voor zonaanbidders en globetrotters!

De reis begint met een levendige uitbarsting van bergamot, mandarijn en een scala aan tropische vruchten, waardoor een levendige dans van smaken ontstaat die schitteren als zonlicht op oceaangolven. Naarmate de geur zich ontvouwt, onthult het een hart van Lavandin, Mahonial en Rosyfolia waardoor de delicate aantrekkingskracht van inheemse bloemen wordt opgeroepen die zachtjes wiegen in een tropische bries.

Het avontuur bereikt een hoogtepunt in een warme omhelzing van karamel, amber en musk, een basis die de geur verankert in een rijke, sensuele streling, die doet denken aan een zonsondergang op een afgelegen strand. Met innovatieve moleculen vangt TROPIQUES niet alleen de essentie van exotische oorden, maar ook de avontuurlijke geest van degenen die het dragen.

‘Tropiques is ontworpen voor degenen die de warmte van de zon in hun hart dragen en de geest van de ontdekkingsreiziger in hun ziel,’ zegt Jonnie Swarbrick, creatief directeur bij Fragrance Du Bois. ‘Het is meer dan een geur – het is een verklaring van liefde voor de eindeloze zomer, een metgezel voor degenen die gedurfd en zonovergoten zijn.’ Nu verkrijgbaar bij boetieks en geselecteerde retailers wereldwijd, wordt TROPIQUES geleverd in de kenmerkende handgemaakte flessen van het merk, waardoor het niet alleen een persoonlijke verwennerij is, maar ook een voortreffelijk cadeau voor iedereen die droomt van verre kusten en levendige avonturen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is tropiques-1-1024x576.jpg

wescents.com/point-of-sale/