SMART Aesthetics Program

Voor een zichtbaar jongere uitstraling

Nieuw binnen bij de Oolaboofamilie: SMART Aesthetics Program. Dit serum is het eerste product binnen dit nieuwe programma dat zich richt op aanvulling van anti-aging en ondersteuning na botox en/of filler-injecties. Het serum maakt de huid voller, verstevigt en vult rimpels voor een zichtbaar jongere uitstraling. De huid wordt compacter, is gelift en rimpels worden minder zichtbaar in gezicht, hals- en decolletégebied.

Voor diegenen die botox en/of fillerinjecties gebruiken, kan het SMART aesthetics serum gebruikt worden als ondersteuning. Voor diegenen die juist geen injecties gebruiken, is het SMART aesthetics serum een alternatief om een anti-aging programma aan te vullen.

S specific (gericht op een specifieke oplossing) 

M maximum (maximale concentratie actieve werkstoffen) 

A achievable (jouw huiddoelen worden eenvoudig bereikt) 

R result (100% resultaat gerichte applicatie) 

T timed (binnen enkele toepassingen zichtbaar effect)

Het serum bevat 4 belangrijke werkzame ingrediënten

Argireline, ook wel ‘botox uit een potje’ genoemd. Acetyl hexapeptide-AH8 (voorheen ook wel AH3 genoemd) remt de neurotransmitters (zenuwsignalen) die zorgen voor de aanspanning van de gezichtsspieren af, zonder deze te ‘verlammen’ zoals bij botox. De natuurlijke uitdrukking en beweging van het gezicht blijft behouden, terwijl de spieren die verantwoordelijk zijn voor rimpels, ontspannen. Hierdoor vermindert de diepte en grootte van lijntjes en rimpels en helpt deze te voorkomen; 

Hyaluronzuur zorgt voor opvulling van de uitdrukkingsrimpels en houdt vocht vast

Vitamine C en E uit cilifruit, in liposomen gekapseld zodat de werking optimaal blijft en in stabiele vorm, stimuleert de collageenproductie waardoor de huid haar stevigheid en veerkracht hervindt; Palmitoyl-tripetide-38 is een peptide (een actief ingrediënt dat zich richt op de belangrijkste huidvezels) met het vermogen om de zes belangrijkste verjongingsstoffen in de huid te produceren nl: *Collageen I, II en III, voor stevigheid en veerkracht van de huid. 

  • Fibronectin, een eiwit dat het collageen ondersteunt, hydrateert, huidveroudering vermindert en de structuur van de huid gezond houdt. 
  • Hyaluronzuur, een polysacharide (koolhydraat) dat zich gedraagt als een spons, trekt water aan en bindt het, zorgt voor een gehydrateerde huid; 
  • Lamanin-5, een glycoproteïne (werkt als een beschermend net op de huid waaronder het vocht opgeslagen wordt) dat zich bindt aan het collageen. De huid blijft in goede staat en de huidoppervlakte wordt gladder.

Gebruiksaanwijzing: het serum iedere morgen en iedere avond aanbrengen onder de dag- en nachtverzorging, op de voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, fronslijnen en expressielijnen. Goed inmasseren over het gelaat, hals- en decolletégebied. Vervolgens de crème aanbrengen. 

Adviesverkoopprijs: €79,95, 50 ml 

Verkrijgbaar via www.oolabooshop.com of bij de aangesloten Oolaboopartnersalons.