Beautypakket MILU t.w.v. €90 bij 8 keer Talkies Cadeau

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €40 en ontvang dit beautypakket van MILU t.w.v. €90 cadeau!

TELL ‘M TO EX-ZIT

Wil je genieten van een gladde, egale huid zonder vervelende puistjes of oneffenheden? Deze innovatieve beautytool combineert een geconcentreerde dosis zacht blauw en rood LED-licht om puistjes efficiënt aan te pakken in slechts drie minuten per sessie in je skincare routine. De LED Spot Device is speciaal ontwikkeld om acne-veroorzakende bacteriën te helpen bestrijden en om je huid vóór, na en tijdens puistjes te helpen verbeteren. Hij past in elke achterzak, binnenzak of elke luxe tas voor onderweg. Zonder op te scheppen over zijn superpowers: je bent letterlijk slechts één klik verwijderd van een huidvriendelijke routine om milde tot matige puistjes te verhelpen en te voorkomen.

EVERYDAY HERO
Deze Cleansing Mousse is de perfecte aanvulling op je reinigingsroutine. Het product reinigt je huid én poriën mild, maar grondig. Je hebt maar twee pompjes nodig voor optimaal resultaat. Door de combinatie van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten kan Everyday Hero. dagelijks gebruikt worden en is de formule geschikt voor elk huidtype. De formule is honderd procent ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en voor 98 procent van natuurlijke oorsprong.

MORNING DEW
Deze ultra-hydraterende, lichtgewicht gezichtsverzorging voor dagelijks gebruik houdt je huid de hele dag stralend en fris. De moisturizer geeft je huid een energieboost en blijft daardoor de hele dag gehydrateerd en gevoed. Deze moisturizer is voor 91.9 procent van natuurlijke oorsprong. De formule plakt niet, heeft een fijne lichte textuur en wordt snel door de huid geabsorbeerd.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.