Horoscoop april

Een down-to-earth-vibe

De Talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten, maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Deze maand een extra verdieping op het gebied van communicatie en nadenken!

Van 10 tot 29 april staat Mercurius in Stier, een nuchter sterrenbeeld, en vormt daarbij het thema voor de maand april. Mercurius is een planeet met invloed op onze manier van communiceren, nadenken en het verwerken van informatie. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar Mercurius in staat, kunnen we snel schakelen tussen veel informatie die we te verwerken krijgen, of komen we scherp uit de hoek als er discussies ontstaan. Komende maand wordt het een stuk relaxter, want in april staat Mercurius in Stier waardoor we geholpen worden om te ontspannen. Stier doet het graag rustig aan, laat zich niet haasten waardoor onze communicatie en nadenkprocessen ook relaxter zullen zijn. Alhoewel het tegengesteld voelt als je veel druk voelt, helpt de easy vibe van Mercurius in Stier om meer te genieten van het moment. Daarnaast worden onze gesprekken ook praktischer en minder emotioneel waardoor er meer ruimte is voor verbinding. Kwaliteit over kwantiteit dus. Een fijne maand om uit je hoofd te komen en meer van het moment te gaan genieten! Wat april nog meer voor jou in petto heeft, lees in je de Talkieshoroscoop.

Ram

20 maart t/m 19 april

Waar je normaal vol actie zit, ben je nu een stukje passiever en meer praktisch ingesteld. Stier brengt je rust in je hoofd waardoor je nu tijd hebt om na te denken over je financiën. Normaal gesproken interesseert het je niet, maar dankzij de lange adem van Stier ga je meer nadenken over slimme investeringen voor de toekomst. Niet meer snel uitgeven aan onbenulligheden maar eens goed gaan nadenken wat je nou echt nodig hebt voor de toekomst.

Lily James bij de Acadamy Awards met juwelen van Piaget. Ben jij net als Lily James een Ram? Dan herken je je misschien in de volgende eigenschappen. Een Ram heeft een sterk onafhankelijk karakter, is heel positief ingesteld en een geboren leider. Ram is avontuurlijk, ambitieus, zelfverzekerd, sexy en charismatisch. Op mindere dagen kan Ram emotioneel afstandelijk zijn en het moeilijk vinden om over gevoelens te praten.

Stier

20 april t/m 20 mei

Nu april draait om jouw sterrenbeeld, voel jij je goed. Hierdoor spreek jij jezelf meer uit en ben je directer in het uitspreken van wat jij nodig hebt. Alhoewel dit misschien enigszins onnatuurlijk kan aanvoelen, is het wel belangrijk om jouw grenzen te blijven bewaken, want niemand anders zal het doen. Je leeft wel de komende tijd meer in je hoofd, waardoor april wel vermoeiend kan worden.

Tweelingen

21 mei t/m 20 juni

Tweelingen, april wordt een tijd waarin je minder in je vel zal zitten. Waar je normaal gesproken altijd bruist, zorgt de nuchtere kant van Mercurius in Stier dat je meer gaat nadenken over hetgeen waarvoor je aan het vluchten bent geweest. Zaken uit je verleden komen ineens naar boven en dat kan best lastig aanvoelen. Deal ermee en ren niet weg, want alleen dan kun je werkelijk rust in je hoofd creëren.

Kreeft

21 juni t/m 22 juli

April is een lekkere maand voor je. Waar je normaal gesproken veel in je hoofd zit, helpt Stier je om emoties achterwege te laten. Hierdoor denk je een stuk helderder na en heb je het gevoel dat werk een stuk makkelijker gaat. Informatie verwerken gaat een stuk soepeler en daardoor lopen je gesprekken ook fijner. Geniet van deze boost, Kreeft.

Leeuw

23 juli t/m 22 augustus

Geen lang leve de lol meer voor jou, Leeuw. April helpt de komende tijd te focussen op de praktische zaken en met name op je carrière. Door de praktische kant van Mercurius in Stier ga je meer nadenken over de toekomst en wat je graag wilt bereiken. Dit kan wel wat stress opleveren, omdat je het gevoel kunt krijgen niet altijd de juiste beslissing te hebben gemaakt.

Maagd

23 augustus t/m 22 september

Waar je normaal gesproken focust op de details en de praktische zaken, helpt Stier je de nuchterheid te bewaken. Hierdoor word je minder praktisch en rationeel, maar zie je ook het grotere plaatje. Wat is jouw rol in de wereld en hoe kun jij iets voor anderen betekenen? Niet direct jouw cup of tea, maar wel fijn om alles in perspectief te kunnen bekijken.

Weegschaal

23 september t/m 22 oktober

April zal een tijd zijn waarbij je een sterkere connectie kan krijgen met de mensen om je heen. Nu Mercurius in Stier jouw intuïtie versterkt, durf je ook meer op je eigen kracht te vertrouwen. Hierdoor word je gevoeliger en zullen de gesprekken die je voert ervoor zorgen dat je een sterkere connectie zal krijgen, omdat jij je makkelijker openstelt dan normaal. Geen wereldschokkende verandering voor jou dus, want van nature ben jij al erg open.

Schorpioen

23 oktober t/m 21 november

Komende tijd word jij je meer bewust van jouw aandeel in relaties. Nu Mercurius in Stier ervoor zorgt dat je meer rust in je hoofd hebt, ga je meer nadenken over de relaties om je heen. Je hebt een grotere behoefte aan gesprekken en zal daarbij het gezelschap van anderen ook gaan opzoeken. Jouw muur is een beetje aan het afbrokkelen waardoor je een sterkere connectie met anderen zal gaan voelen.

Boogschutter

22 november t/m 21 december

Boogschutter, het is tijd voor planning. Niet direct je sterkste kant omdat je van nature behoorlijk impulsief kan zijn, maar de praktische kant van Stier helpt je om een paar stappen vooruit te denken. Niet alleen helpt het om een duidelijk doel voor ogen te hebben, maar geeft het ook meer rust in je hoofd die je wel kunt gebruiken.

Steenbok

22 december t/m 19 januari

Hallo creativiteit! Je verwacht het niet, maar de nuchtere kant van Stier vult jouw creativiteit de komende weken goed aan. Je hebt meer behoefte aan out-of-the-box denken, bedenkt sneller oplossingen voor problemen, maar hebt ook een grotere behoefte aan plezier. Plan dus meer tijd in voor bijvoorbeeld spelletjes of voor gezelschap met een goede dosis humor.

Waterman

20 januari t/m 18 februari

Waar je normaal gesproken veel prikkels hebt, helpt de praktische kant van Mercurius in Stier om je hoofd tot rust te brengen. Hierdoor heb je meer tijd en ruimte om aan jezelf te werken, maar ook om meer connectie op te zoeken met familie en mensen die dichtbij je staan. Erg fijn aangezien het de afgelopen tijd op een laag pitje heeft gestaan.   

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Hallo communicatie. Afgelopen tijd heb jij jezelf meer teruggetrokken, maar nu de communicatieplaneet zo dominant aanwezig is in april, ga jij meer contact zoeken met de mensen om je heen. Probeer vooral eens vaker te bellen, want niet alleen is deze communicatie sneller, maar ook een stuk gezelliger. April is dus een goede tijd om gezelschap op te zoeken, maar een minder goede tijd om werk af te krijgen, want je bent de komende weken wel snel afgeleid.