Bestel met je hart

Het universum geeft wat je vraagt

Slaak jij ook weleens een zucht naar boven om hulp? Intuïtief doe je wat je ingegeven wordt. Je voelt dat er meer is dan alleen ons aardse bestaan, maar wat? Dat bijzondere ‘lijntje met boven’ heeft iedereen in zich. Het is verbonden met je intuïtie en je onderbewustzijn. Wilma Mesman, bestseller auteur van de spirituele roman ‘Dat klopt’ vertelt ons graag meer over energie en het universum.

Het lijkt heel mysterieus, maar eigenlijk is het heel verklaarbaar. Wij, en alles om ons heen, bestaan uit energie. Ieder cel in ons lichaam omvat energie en die energie is altijd in beweging. In jou, maar ook in de tafel waaraan je zit of de lucht die jou omgeeft.

Energie wordt door zelfs onzichtbare of onvoelbare trilling doorgegeven en verspreid. Dit gebeurt via het grote collectieve energieveld dat ons omringt. Door de kleinste vibratie komt de energie van cellen in beweging en geven zij informatie of ‘jouw boodschap’ door. Dat kan positief of negatief zijn, dus ben je bewust van wat je uitzendt.

Cellen verstaan geen gesproken woorden, ze verstaan alleen trillingen, hoe klein ook. Deze vibraties vertalen zich in frequenties. Hoe hoger de trilling of vibratie, hoe positiever, hoe blijer jij ervan wordt! Wat je uitstraalt, ontvang je. Dat is ook precies de essentie hoe jij kunt communiceren met het universum en kan vragen om datgene waaraan jij behoefte hebt.

Vraag je het universum om een nieuwe auto? Stel je dan alvast voor hoe het voelt als je de sleutels in ontvangst neemt en je het eerste ritje maakt. Door dát gevoel verzamel je de juiste trilling en verspreid je de vibratie van het doel dat je wilt bereiken. Want als je de auto eenmaal hebt, voelt het zo. Dit is de manier om te communiceren met het universum.

Vanzelfsprekend kun je het ook toepassen op je gezondheid, geluk en meer niet-materiele onderwerpen. Het werkt het beste om te beginnen met eenvoudige dingen. Stel je daarbij voor dat je het al ontvangen hebt, een fijn complimentje, een lekkere vegan cappuccino, of een parkeerplaats vooraan bij jouw bestemming. Denk niet ‘zal krijgen’ want dan bestel je de status van dat het nog komen gaat en dat brengt niets in beweging, die situatie ís er immers al. Je wilt het nú, hier! Verzamel daarom het gevoel alsof je het al gekregen hebt. Dát is de juiste frequentie. ‘Bestel’ ruim op tijd en stel je voor wat je ervaart als je jouw verzoek in ontvangst neemt. Houd dat gevoel vast en ga dan verder met je normale bezigheden.

Het universum is tot alles in staat. Bestel met heel je hart en wacht af, zo simpel is het. Als je jouw verzoek werkelijk in ontvangst neemt, is het heel belangrijk dat je deze dankbaarheid ook heel bewust ervaart. Dat intens dankbare gevoel met de daarbij horende frequentie vertelt het universum namelijk dat je veel vaker zo dankbaar wilt zijn.

Het is enorm leuk om toe te passen en daarbij meegenomen te worden in de positieve, opwaartse spiraal van vertrouwen en dankbaarheid. Het universum is ondoorgrondelijk en zó ongelofelijk intelligent. Wij hoeven niet te bedenken hoe het werkelijk functioneert, we hoeven alleen maar dankbaar gebruik te maken van alle mogelijkheden die het ons biedt. Dankbaarheid is de formule.