The City Street Spa

Ultiem ontspannen in hartje Amsterdam

Al tien jaar is The City Street Spa een heerlijk rustpunt in het drukke leven van stadsbewoners – ook buiten Amsterdam. Wie binnenstapt komt in een oase van ontspanning en ontsnapt heel even aan de hectiek van de dag. The City Street Spa heeft de perfecte balans weten te vinden tussen behandelingen, rustige momenten en stilte, waardoor zorgen van je schouders zakken en je sereen de deur uitstapt.

The City Street Spa werd tien jaar geleden geopend – midden in de financiële crisis. Tot op de dag van vandaag is het de meest geboekte spa op Treatwell. Het geheim zit hem in de hoge kwaliteit van de behandelingen én de altijd aanwezige innovatie. De beautywereld verandert mega snel, en The City Street Spa is een trailblazer die de nieuwe treatments als eerste naar Nederland in een spa-omgeving. Ook biedt de spa dé oplossing voor diegenen met wat minder tijd, maar die wel perfect naar een feest moeten. Met de ‘all new you’-behandeling wordt haar, manicure en pedicure tegelijkertijd gedaan. Binnen een uur sta je als de beste versie van jezelf weer buiten! Daarnaast heeft The City Street Spa een eigen shop, waar bestsellers én unieke nieuwe merken worden verkocht. Denk aan het heerlijke AESOP, COOLA, Olaplex en Maroccanoil.

Het vinden van de juiste selftan is vaak lastig. Daarom introduceert The City Street Spa de tanning van Tanya Whitebits – een niet vette, niet plakkerige en geurloze formule die al vele awards won in Groot-Brittannië. The City Street Spa zal de thuissprays verkopen én de salonbehandeling aanbieden. Extra fijn om in de koudere wintermaanden toch een mooie tan te krijgen.

Een van de nieuwste treatment bij The City Street Spa is ‘LipoMASTER’ – het vriendelijke alternatief voor invasieve ingrepen om snel en plaatselijk vet kwijt te raken, gecombineerd met een lifestyleverandering. ‘LipoMASTER’ coacht mensen acht weken lang en ondersteunt dit met de technologie van ‘LipoMASTER’. Als resultaat kan er wel tot 90% van het vet uit de vetcel zijn, waardoor je onmiddellijk resultaat ziet en tussen de 400g tot 800g aan vet verliest per behandeling.

Een must try gezichtsbehandeling bij The City Street Spa is de CACI-treatment – een van de meest high tech gezichtsbehandelingen die verslapte huid weet doet versterken. Een combinatie van LED licht therapie en micro-stroompjes kan met 10 behandelingen de huid versterken, verfijnen en verzakkingen aanpakken.