Meer positiviteit, zelfvertrouwen en (mentale) rust.

Versterk je mentale gezondheid met de Happy Life Hacks app

Kelly Weekers is businesscoach en auteur en bestormt de bestellerlijsten met haar boeken waarvan er ruim 250.000 zijn verkocht en welke ook worden uitgegeven in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De blonde schone voorziet haar ruim 149.000 volgers op Instagram van gedegen adviezen en soms een privékliniek. Kelly Weekers is op een missie om anderen te helpen te blijven kiezen voor wat hen gelukkig maakt, zodat zij meer positiviteit, zelfvertrouwen en rust ervaren. Onlangs bracht Kelly als verlengstuk op haar succesvolle boeken De Kracht van Keuze’ en de ‘Happy Life reeks’, De ‘Happy Life Hacks’-app uit. Een app die helpt bij het versterken van je mentale gezondheid waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten. In dit artikel lees je waarom je deze app wilt downloaden!

Binnen de nieuwe app staat journaling centraal. Journaling is een techniek uit de positieve psychologie die mentale gezondheid vergroot. Weet je niet hoe je journaling moet aanpakken? Met behulp van de app maakt Kelly journaling laagdrempelig en praktisch door jou, in de app, elke ochtend en avond 3 specifieke vragen te stellen. Hierdoor werk je elke dag op een simpele maar effectieve manier aan thema’s als dankbaarheid, focus, omdenken en mindfulness wat zorgt voor meer mentale veerkracht. Dankzij de app is het gemakkelijk om het journalen bij te houden en vast te houden aan deze gezonde routine.

ZIE OOK: KELLY WEEKERS MY GOLDEN LIFESTYLE RULES

Hoe werkt de Happy Life Hacks app?

Kelly legt uit hoe de app werkt: “Ik laat de gebruikers zien wat ik elke ochtend en avond opschrijf in mijn journal. Dit doe ik al jaren, maar heb ik nooit eerder met iemand gedeeld. Journalen heeft mijn mentale gezondheid een enorme boost gegeven en ik hoop dat ik door het delen van alles waar ik mee bezig ben, maar ook tegenaan loop, anderen kan inspireren om dit ook voor zichzelf te doen. Binnen mijn app doen we het écht samen. Daarnaast deel ik mijn inspiratie van de dag, de challenge waarop ik mij die maand richt en vind je in de app ook mijn luisterboeken. Mijn missie is ingewikkelde psychologische principes praktisch toepasbaar te maken voor iedereen, hoe druk iemands leven ook is, omdat ik iedereen het positieve effect gun. De Happy Life Hacks app wordt daarmee een verlengstuk van mijn boeken en coaching: een eenvoudige tool waarmee ik anderen elke dag op een simpele en effectieve manier aan de slag kan laten gaan met mijn methode en hen zo kan helpen met het creëren van een leuker leven.”

Wist je dat het wetenschappelijk is aangetoond dat journaling helpt om je beter te voelen en stress te verminderen?

ZIE OOK: DE KRACHT VAN KEUZE

Binnen één dag is de app al meer dan 4.000 keer gedownload en ontving deze honderden positieve reviews. De app is in het Nederlands beschikbaar, maar wordt op korte termijn ook in het Engels gelanceerd. De app (19,99 Euro) is vanaf nu te downloaden via de Apple Store en Google Play Store.
Download de app hier!