Een optimale start

Zo start je 2022 met healthy selfcare

Begin het jaar goed door optimaal voor jezelf te zorgen op het gebied van beauty en gezondheid. Wij delen een aantal leuke tips om je op weg te helpen met een goede start van 2022.

Of je nou juist gaat sporten of even een rustmomentje voor jezelf neemt, het zijn allebei manieren om goed voor jezelf te zorgen. Maak van 2022 het jaar dat je niet alleen naar anderen omkijkt, maar ook jezelf goed verwend met de volgende tips. Op welke manier zorg jij het liefst voor jezelf?

Biologique Recherche

Kies het nieuwe jaar voor een glowy fresh start met een van de behandelingen van Biologique Recherche. Het Franse merk heeft als doel om professionele producten te creëren gebaseerd op wetenschappelijke formules die de huid drastisch kunnen verbeteren. Elke huid is uniek waarbij een uiterst persoonlijke aanpak en gepersonaliseerde verzorging protocollen die zijn aangepast aan de Skin Instant van elk individu, noodzakelijk zijn. De producten worden aan de hand van de behandelingen zorgvuldig geadviseerd, voor de beste huidresultaten en worden beschouwd als de holy grail onder de skincare, zo wordt hun lotion ook wel ‘Jesus in a bottle’ genoemd.

K/C Move HIIT UP

Een sportief nieuw voornemen nu de deuren van de sportscholen weer geopend zijn? K/C Move, de eerste holistische boutiquestudio in Amsterdam, start met het nieuwe HIIT UP-concept. Met het unieke verstelbare veersysteem als tool vindt er een ware transformatie plaats waarbij verstevigen, balanceren en verbranden de keywords zijn. De les is exclusief ontworpen door KinetiCode® als een uniek atletisch trainingsconcept. Het benadrukt kracht en uithoudingsvermogen waarbij je continu wordt uitgedaagd door cardio, core, kracht en flexibiliteit.

Van Sha

Voor een frisse en gezonde start van het nieuwe jaar, doen wereldwijd miljoenen mensen mee aan Dry January. Een maand lang geen alcohol drinken heeft grote voordelen. Vorig jaar gaf 62% van de deelnemers aan zich fitter te voelen tijdens deze periode, 55% sliep beter en 32% verloor gewicht. VAN SHA is een gedistilleerde non-alcoholische dark spirit. Door de aromatische blend van Indiase kruiden als saffraan, neroli en galangal ontstaat er een dark spirit met een long finish. Een heerlijke keuze voor Dry January.

Sockwell

Nu het nieuwe jaar en daarmee de goede voornemens van start zijn gegaan, staat sporten (en nu met name hardlopen en wandelen) on top of the priority list. Met een paar Sockwells word je ondersteund, om net dat beetje extra te geven bij sportprestaties. De compressiehardloopsokken voorkomen deze problemen en zullen daarnaast spierpijn verminderen en het herstel versnellen. Ook voor het wandelen bieden Sockwells extra ondersteuning en comfort. De compressie in de sokken zorgen voor een betere bloedcirculatie en zorgen er daardoor voor dat er voldoende zuurstof naar de beenspieren gaat.

Xlash

Zeg maar bye bye tegen een droge, gestreste huid en hello tegen de nieuwe Hydrogel Sheet Masks van XLASH. Hiermee krijgt de huid een hemelse hydratatieboost in twintig minuten. Perfect te gebruiken tijdens een selfcare-momentje. De Sheet Masks zorgen dan ook voor dé perfecte pauze in een druk leven.