Dag 1: WIN! Shoeby Giftcard t.w.v. €150

Win! Shoptegoed bij Shoeby ter waarde van €150 om de perfecte party-outfit te scoren voor de komende feestdagen! In de nieuwe party-collectie van Shoeby vind je onder andere een musthave blazerdress en een satin suit in unieke paarsblauwe kleur. De items zijn gemaakt van rijke materialen zoals kant, jacquard en fluweel.

Om jouw partylook helemaal compleet te maken, mogen accessoires zoals avondtasjes en statement- oorbellen natuurlijk niet ontbreken. Ook na de feestdagen is deze collectie gewoon door te dragen, door het op een casual manier te combineren. Hulp nodig bij het samenstellen van dé perfecte partylook? Shoeby’s personal stylists helpen je graag! Kans maken op deze geweldige giftcard van Shoeby? Vul onderstaande gegevens in en vergeet ons niet te volgen op onze social media kanalen en te abonneren op onze nieuwsbrief!

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.