Dag 17: WIN! Drew Heuptas van O My Bag t.w.v. €189

O My Bag Amsterdam is een door vrouwen geleid merk voor tassen en accessoires. De accessoires van O My Bag zijn gemaakt van milieuvriendelijk leer en veganistisch Apple-leer in Kolkata, India. Het merk gelooft dat tijdloos design, eerlijke productie en duurzaamheid hand in hand gaan. 

O My Bag is B Corp-gecertificeerd en streeft ernaar om tegen 2030 een positieve impact te hebben gehad op meer dan 100.000 levens door de ecologische voetafdruk te verkleinen, de toeleveringsketen verder te verbeteren en te focussen op empowerment van vrouwen. De wereld veranderen, tas voor tas… O My Bag is ervan overtuigd dat het mogelijk is!

De Drew Bum Bag biedt een zachte structuur met ruimte en flexibiliteit. Gemaakt van zacht nerfleer, is dit ontwerp perfect voor wie meer wilt meenemen dan alleen een telefoon en portemonnee. In de Drew past een waterfles van 0,5 liter en andere benodigdheden. Met een ritsvak aan de voor- en achterkant, insteekvakken aan de binnenkant en een veilige ritssluiting.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.