Talkies Diary, week 12

Afgelopen weken zijn er heel veel leuke dingen gebeurd op Talkies HQ. Van boksen met team Talkies, tot een fashionable ontbijt tijdens de Talkies Breakfast Club én een nieuwe giveaway… Kijk gauw mee!

 

Ter ere van de nieuwe Talkies waar Romy Monteiro op schittert, organiseerden we de Talkies Breakfast Club. Zeventien influencers kwamen samen, om te genieten van macarons, pancakes, koffie én heel veel goodies en gezelligheid. Covergirl Romy deelde vol trots een foto van zichzelf met de nieuwe Talkies. Isn’t she lovely? En hier kun je de after movie van deze feestelijke ochtend bekijken!

Kristina was aanwezig bij de boeklancering van girl boss Olcay Gulsen, en ging natuurlijk even met de carrièrevrouw op de foto. Het boek van Olcay heet ‘Super Olcay’ en staat vol met tips en inspirerende levenslessen voor de ambitieuze vrouw. En goed nieuws, want jij kunt een exemplaar winnen! Meedoen kan hier. Succes!

Onze Talkies contributor Janine was afgelopen donderdag aanwezig bij de lancering van de kledinglijn van Remy Bonjasky. Met zijn kledinglijn vraagt hij aandacht voor de vrij onbekende Sikkelcelziekte, wat de collectie extra bijzonder maakt!

Lonneke was in Parijs! Ze vertelt: ‘Porsche heeft een nieuwe webshop gelanceerd met exclusieve en bijzondere cadeautjes, zoals macarons van Laduree, parfum van LeLabo en nog veel meer fijns. Vandaag ben ik met de Porsche Macan naar Parijs gereden om deze mooie producten zélf op te halen! ‘

Suzanne was dit weekend met vriendin Jeanette in Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam en moest daar natuurlijk even een blik werpen in de Infinity Room van kunstenaar Yayoi Kusama

Fred van Leer kondigde vol trots zijn nieuwe televisieprogramma ‘Alles uit de Kast’ aan. Het is vanaf 24 april te zien op TLC. Can’t wait!

Karin deelde een foto van de nieuwe Talkies! Zij maakte voor deze editie een heerlijk reisartikel over Antwerpen en deelt allerlei fijne wellnesstips en de beste mode-items voor een zwoele zomerdag. Heb jij de nieuwe Talkies al bemachtigd?

Onze nieuwe columnist Fidan Ekiz ging naar het Boekenbal dat weer plaatsvond in de Stadsschouwburg te Amsterdam. Ze deelde er een glamorous fotootje van op de trappen van ’t mooie gebouw.

Team Talkies in sportkleding?! Afgelopen vrijdag hadden we een sportief teamuitje, en gingen we met z’n allen een lesje boksen. Deze activiteit werd beloond met een goed glas wijn en heel veel lekkere hapjes. Team work makes the dream work! (En ja, we hebben allemaal spierpijn nu.)