6x

De leukste hotels met een culinair arrangement

Cafés en restaurants zijn helaas nog steeds gesloten, maar gelukkig zijn de hotels in Nederland nog wel geopend en is dineren in het restaurant dat bij het hotel hoort nog wél mogelijk. Ben jij echt toe aan een staycation in eigen land? Wij hebben de leukste hotels met een heerlijk culinair arrangement voor je op een rijtje gezet. Allemaal helemaal coronaproof natuurlijk. Book your stay, relax en geniet van een culinaire staycation!

1. Hotel ’t Lansink – Twente

Slapen in een Rijksmonument en eten in een restaurant met een Michelinster? Dat kan in ‘Hotel ’t Lansink’ in Hengelo. Op deze unieke plek maak je kennis met culinaire hoogstandjes en kun je genieten van een prachtige compositie op je bord. Een overnachting inclusief ontbijt en diner is al mogelijk vanaf € 90,- per persoon.

https://www.instagram.com/p/CGuQVY-peb2/

2. Hotel de Sterrenberg – Veluwe

Even helemaal bijkomen en relaxen in een rustige omgeving kan bij adults only ‘Hotel de Sterrenberg’ op de Veluwe. Een heerlijk wellnesshotel mét een goed restaurant. Het restaurant serveert een wisselend 3-gangenmenu om de gasten te verrassen met Veluwse streekproducten.

3. Strandhotel Cadzand & Pure C – Zeeland

Aan de prachtige Zeeuwse kust kun je terecht bij het ‘Strand Hotel’ en restaurant ‘Pure C’. ‘Pure C’ is het restaurant waar Syrco Bakker – jarenlang souschef van Sergio Herman – heerlijke gerechten op tafel tovert. Het restaurant heeft maar liefst twee Michelinsterren; een unieke diner experience is dus gegarandeerd!

https://www.instagram.com/p/CGe4kn3HUWK/

4. De Molenaar – Groningen

In het pittoreske plaatsje Onderdendam in Groningen kun je overnachten in een molen uit het jaar 1855! Naast een bijzondere overnachting in deze B&B kun je op de begane grond van de oude molen genieten van een diner, geïnspireerd op de Franse keuken.

5. Hotel Nassau – Noord-Brabant

Brabants genieten, dat kan bij ‘Hotel Nassau’ in het bourgondische Breda. In een complex van diverse Rijksmonumenten kun je luxe overnachten en heerlijk eten in ‘Restaurant Liefdegesticht’. Arrangementen boek je vanaf € 129,- voor twee personen – inclusief overnachting, ontbijt en een driegangendiner.

https://www.instagram.com/p/CGj7EJDojmg/

6. Bilderberg Chateau Holtmuhle – Limburg

Voor een romantisch weekend weg ben je bij kasteelhotel ‘Bilderberg Chateau Holthmühle’ aan het juiste adres. Het middeleeuwse kasteel ligt in de prachtige natuur van Limburg. Naast het uitgebreide ontbijtbuffet, de fijne hotelspa met zwembad en stoombad en fitnessruimte kan je heerlick uit eten in restaurant ‘Die Alde Heerlickheijt’.

Bron: Holidayguru