Vakantie in eigen land

Deze hotels vlak bij het strand wil je bezoeken!

Ben je niet bij het strand weg te slaan tijdens de zomer? Of ben je het liefst het hele jaar regelmatig in de duinen te vinden? Dan is een hotel in de buurt wel zo handig voor een heerlijke vakantie of weekendje weg in eigen land. Wij zochten een aantal pareltjes voor je uit!

Ocean House Scheveningen

Ocean House Scheveningen bestaat uit een kleurrijke verzameling van luxe appartementen, studio’s en een superior suite met de sfeer en service van een hotel. Gelegen in de Keizerstraat in Scheveningen, op twee minuten lopen van het strand en tussen de gezellige winkels en restaurants, is dit de perfecte plek voor gezinnen, vrienden en stelletjes die naar de strandplaats afreizen voor zon, zee en ontspanning.

Boutique Hotel ‘t Vosje

Zin in Zandvoort? Boek dan bij Boutique Hotel ‘t Vosje in Haarlem, waar je kunt genieten van stadse gezelligheid na een dag strand. Dit hotel zit in een historisch tuinmanshuisje en is een heerlijke plek om te overnachten. Na een goede nacht krijg je een uitgebreide ontbijt geserveerd en kun je nog even verder relaxen in een van de comfortabele ligstoelen in de tuin.

ZIE OOK: DIT ZIJN DE LEUKSTE ADRESSEN VOOR EEN GIRLS WEEKEND GETAWAY

Strandhotel Camperduin

Verborgen tussen de glooiende duinen van Schoorl ligt Strandhotel Camperduin. Wandel of fiets door de duinen, langs het strand, over de dijk of door de polder en omgeef je compleet door de Nederlandse natuur. Je rolt hier zo van je strandbedje naar een tafel in strandrestaurant Struin met uitzicht op zee, duin en polder. Overigens heb je datzelfde uitzicht ook als je na een goede nacht wakker wordt in je kamer!

blooming Bergen

Sluit je stranddag af met een wandeling door het bos naar hotel blooming in Bergen. Hier kruip je lekker rozig in een van de ruime kamers op je Coco-Mat-matras om vervolgens de volgende dag een duik in het binnenzwembad te nemen, een yogasessie te doen of aan te schuiven bij een heerlijk uitgebreid ontbijt. Tip: als je vroeg boekt, heb je nog keuze over een eigen spa, terras of balkon of uitzicht op de binnenvijver.