Arnaud Donckele & Maxime Frédéric

Louis Vuitton keert terug naar Saint-Tropez!

Saint-Tropez, een van de meest begeerde badbestemmingen ter wereld, roept filmische dorpsscènes en internationaal gerenommeerde gastvrijheid op. Voor het tweede opeenvolgende jaar stelt Louis Vuitton een nieuwe versie voor van het restaurant, Arnaud Donckele & Maxime Frédéric bij Louis Vuitton, in het White 1921 Hotel, gelegen in de buurt van de historische winkel. Dit multisensoriële concept is ontworpen als een elegante oase onder de culinaire visie van sterrenchef Arnaud Donckele en chef patissier Maxime Frédéric. Het biedt inspiratie en ontdekking, van het neo-gastronomische menu tot de chique en luchtige ambiance waar gasten de zomerse art de vivre van Louis Vuitton kunnen ervaren!

Het restaurant ligt op de beroemde Place des Lices en presenteert een nieuw menu en een kleurrijke draai aan het iconische Louis Vuitton-monogram – van de bediening tot het decor. Beiden afkomstig uit Normandië, de chef-koks hebben een menu met vier handen gecreëerd dat een gedeelde passie weerspiegelt voor het herinterpreteren van de jarenlange savoir-faire van het Maison als een eetervaring die al begint bij de samenstelling van elk gerecht. Of het nu gaat om een rustieke maar verfijnde tomatentaart; wilde garnalen met een naar verveine geurende sorbet; geroosterde kip met oregano geserveerd met tuingroenten, kruiden en een aardappelmousseline, Arnaud Donckele transformeert eersteklas ingrediënten van lokale herkomst in een zintuiglijke reis door de Provençaalse en mediterrane regio.

LEES OOK: VIJF COMFY OUTFITS VOOR IN HET VLIEGTUIG

Maxime Frédéric interpreteert op creatieve wijze klassieke Franse desserts, zoals een frambozenpavlova en een vacherin ijstaart, waar je van de ene dag op de andere van kunt genieten. Met een filosofie over eten dat zich uitstrekt van de meest verse ingrediënten tot de zorgvuldigste uitvoering, brengt hun aanpak een levendige touch aan elk gerecht en is het in perfecte harmonie met de ambachtelijke waarden die karakteriserend zijn voor Louis Vuitton.

Arnaud Donckele & Maxime Frédéric at Louis Vuitton

Adres: Hotel White 1921, Place des Lices – 83990 Saint-Tropez – France

Openingsuren:
Van 25 mei tot 1 juni –12:30 – 22:30
Van 1 juni tot 8 oktober – 15:00 – 20:30

Arnaud Donckele & Maxime Frédéric