VERFIJND EN TIJDLOOS

De Breguet Classique is er voor iedere stijl

De nieuwe interpretatie van het Breguet-damesmodel Classique maakt indruk met zijn eigentijdse, vrouwelijke wijzerplaat en het mechanisme waarmee de armband gemakkelijk én naar wens kan worden verwisseld.

Het Classique 8068-horloge is verkrijgbaar in prachtig witgoud en roségoud. De stijl van het horloge kan net zo gemakkelijk worden veranderd als het wisselen van een goed paar pumps. Het is voor het eerst dat Breguet drie verwisselbare armbanden samen aanbiedt. Het snel verwisselbare systeem is ontworpen om de draagster in staat te stellen makkelijk en autonoom van de ene band naar het andere over te schakelen, zonder extra gereedschap.

Gemakkelijk

Met een eenvoudige druk op de knop aan de onderkant van de armband kan de gebruikster de ene band afnemen en vervangen door een van de twee andere banden. Deze zijn elk voorzien van een gouden gesp. Het volstaat heel eenvoudig om de gleuf, aan het uiteinde van de armband, te plaatsen ter hoogte van de lugs van het horloge, in een 45-60 graden positie. Met een klik wordt de bevestiging beveiligd. Het duurt maar een paar seconden om over te schakelen van een zwart satijnen bandje naar een gekleurde alligatorband: voor de witgouden versie zijn de kleuren groenblauw en Byzantijns violet. Voor de roségouden horloges zijn ze pauwblauw en framboos.

Wijzerplaat

Ook de wijzerplaat van de Classique 8068 heeft een nieuwe, verfijnde en moderne look gekregen. De kroon, die tot nu toe met een blauwe saffier werd aangeboden, is nu voorzien van een cabochon diamant. De parelmoeren wijzerplaat is versierd met uiterst fijn guillochéwerk, uitgevoerd in de manufactuur zelf door de eigen vakmensen. Om het het geheel visueel op te klaren, wordt in deze variant gekozen voor de typische Arabische cijfers van Breguet. Ten slotte is er ter hoogte van 12 uur een subtiele ovalencartouche met het logo van het merk.