EYECATCHER

EEN KLEURRIJKE TOUCH VOOR AUDEMARS PIGUET’S ROYAL OAK SELFWINDING

Horlogemerk Audemars Piguet lanceert twee kleurrijke nieuwe Royal Oak Selfwinding-modellen in 37 mm in haar collectie. De horloges zijn gemaakt in witgoud of roségoud, en zijn versierd met diamanten en kleurrijke edelstenen. Een satijnachtige kalfsleren band maakt de elegante en originele esthetiek van het horloge compleet.

De kast van het 18-karaats roségouden model is versierd met 124 briljantgeslepen diamanten. De nieuwe beige tint van de ‘Grande Tapisserie’-wijzerplaat weerspiegelt de roségouden kast en bijpassende uurmarkeringen en wijzers, wat het horloge een eigentijdse flair geeft. De twee roségouden uurmarkeringen op twaalf uur zijn ook bezet met briljantgeslepen diamanten. De roségouden lunette is versierd met 40 gele saffieren, rode granaten en oranje spessartite granaten. Deze levendige gradatie – een primeur voor de Royal Oak – geeft het horloge een warme en heldere touch.

De 18-karaats wigouden kast van het andere horloge zijn ook bezet met 124 briljantgeslepen diamanten. De rhodium-toned wijzerplaat is verfijnd met een ‘Grande Tapisserie’-patroon en 18-karaats witgouden uurmarkeringen en wijzers. Ook de twee uurmarkeringen op twaalf uur zijn bezet met briljantgeslepen diamanten. De witgouden lunette is bezet met 40 briljantgeslepen roze saffieren en robijnen. De unieke combinaties op beide uurwerken zijn op-en-top vrouwelijk én passen naadloos om de slankere polsen.