de highlights

Elisabetta Franchi Fall-Winter 21/22 Fashion Show

Zondag presenteerde Elisabetta Franchi haar 2021/2022 Fall-Winter collectie. De show vond plaats in een manege bij Milaan. Het merk showde prachtige looks, geïnspireerd op de elegante paardrijstijl. Het beeld dat Elisabetta Franchi naar de catwalk brengt, is dat van een vrouw die vrouwelijk en gedurfd is, en opvalt door haar aristocratische elegantie. Bekijk hier de highlights van de show.

Voor het Fall-Winter 21/22 seizoen combineert Elisabetta Franchi hoge laarzen en boots met haute couture en meer dagelijkse items. Dit geeft de looks een effectief contrast die doet herinneren aan de poëzie van een ander tijdperk. Hoeden, hoge laarzen, jassen met silhouet en accessoires herinneren aan de karakters en stijlen van elegante amazones. De iconische items van het Maison vinden hun plek tussen geometrisch gevormde capes, zachte vesten en verfijnde jurken. Handtassen spelen een belangrijke rol als onmisbaar, stijlvol accessoire.

De items worden gecombineerd met mooie patronen die onverwachte electieve affiniteiten naar voren brengen, gepresenteerd met een eigentijdse touch. De moderne amazone toont de kracht en het vermogen om haar reflectie door tijden en gebeurtenissen aan te passen. Zélfs in onverwachte sociale groepen, maar altijd met onafhankelijkheid als rode draad.

Bekijk hier de highlights van de show: