Welkom bij Hôtel Hennes!

Gigi Hadid speelt de hoofdrol in de nieuwe film van H&M

H&M onthult het betoverende en onverwachte Hôtel Hennes in een gloednieuwe film. Hôtel Hennes is een fictieve modebestemming, geïnspireerd op legendarische kunsthotels, waar kunstenaars, filosofen en iconen verbleven. Het is een plek waar de esthetiek uitgesproken, kleurrijk en experimenteel is, waar verhalen worden verteld, waar dromen worden beleefd en waar mode geen regels kent.

‘Visueel is Hôtel Hennes een wonderland; de sterren zijn niet in hun gebruikelijke rol en elk frame is bedoeld als een nieuw avontuur’

Bardia Zeinali, regisseur

Zie hoe de hoteleigenaar, gespeeld door Gigi Hadid, een nieuwe hotelgast verwelkomt in Hôtel Hennes: gespeeld door Nederlands model Jill Kortleve. Met een vermakelijke cast van bezoekers en personeel zoals modellen Jazzelle Zanaughtti en Kiddy Akita Lou als piccolo’s en Isabelle Chaput en Nelson Tiberghien als pas ingecheckte vakantiegangers. Maar ook model Olivia Vinten, als het hoofd van de huishouding, danser en contentmaker Donté Colley als ‘Head of Glow-ups’, model Devyn Garcia als badmeester, redacteur Julia Hobbs als modejournalist, model Precious Lee als catwalk model en contentmaker Christina “Tinx” Najjar als receptioniste van het hotel.

‘Dit is een eerbetoon aan die magische hotels waar in het verleden zoveel creativiteit heeft plaatsgevonden. Ik had zoveel plezier op de set, en ik denk dat je dat ook in de film kunt zien; de boodschap is uitnodigend en speels’

Gigi Hadid

De campagnefilm wordt verder gevierd door de release van een selectie nieuwe merchandise van Hôtel Hennes, waaronder strandhanddoeken, zonnebrillen, draagtassen, bikini’s, korte broeken en T-shirts. De stukken, die allemaal zijn voorzien van prints geïnspireerd op de vrolijke retro-look van Hôtel Hennes, zullen vanaf 28 april in de geselecteerde H&M-winkels en op hm.com te koop zijn.