Designertassen

Iconische it-bags die de investering waard zijn

Designertassen; we love it! Helaas zijn designertassen niet de allergoedkoopste, wat het eigenlijk ook wel weer leuk maakt wanneer we na maandenlang – of vaak ook jarenlang – sparen eindelijk de tas van je dromen kunt kopen. En dan moeten we natuurlijk zeker weten dat de tassen de investering waard zijn. Wij zetten de meest iconische it-bags hier voor je op een rijtje.  

Dior Saddle Bag

De Dior Saddle Bag is sinds een paar jaar weer helemaal hot en de vraag naar deze tas is dan ook enorm gestegen. Sommige exemplaren worden zelfs voor meer dan de vraagprijs doorverkocht. Een icoon voor in je eigen tassencollectie óf voor je (klein)dochter later.

https://www.instagram.com/p/CJ4H-OkJQUc/

Chanel flap bag

De Chanel flap bag is een echte klassieker die iedere modebewuste vrouw hoog op haar verlanglijstje heeft. Het is een prachtig statement piece die je outfit direct naar een hoger level tilt. En hij is zeker de investering waard! Deze tas kan ongeveer 200% meer waard worden na aankoop.

https://www.instagram.com/p/COXayYXF-mW/

Hermès Birkin

Talking about investment pieces; de waarde van een Hermès Birkin stijgt elk jaar met maar liefst 14,2%. Wie fan is van Sex and the City kent vast de aflevering nog waar Samantha aan een Birkin probeerde te komen. Als je een Birkin wil kopen, moet je jarenlang op een wachtlijst staan, dus het is een droom van vele vrouwen om die Birkin ooit te kunnen bemachtigen.

https://www.instagram.com/p/CL9t9THlmlW/

Louis Vuitton Neverfull

De Neverfull doet zijn naam eer aan. Hij heeft het perfecte formaat om al je dagelijkse essentials mee te nemen – van je laptop tot go-to beautyproducten.

https://www.instagram.com/p/CN1jJTTj34_/

Fendi Baguette

Ook de Fendi Baguette heeft weer een enorme comeback gemaakt. De tas is geïnspireerd op de baguettes die Parisiennes onder hun arm droegen en is ook vooral bekend geworden door Sex and the City. Het was namelijk een van de favoriete tassen van Carrie Bradshaw. De Baguette is een icoon die altijd weer terugkomt in het modebeeld.

https://www.instagram.com/p/CN7xhzqgayB/