allesbehalve tuttig

Kant is dé wardrobe essential van deze zomer

De zomer staat in het teken van romantiek, verfijning en een tikje nostalgie, want kant maakt een spetterende comeback. En spoiler alert: de stof anno nu is allesbehalve tuttig.

Let’s be honest: kant is eigenlijk nooit echt weggeweest. De stof ademt elegantie en sensualiteit die ons telkens weer betovert. Bovendien is kant ongelooflijk veelzijdig. Of je nu een festival bijwoont, een romantische date hebt of gewoon een dagje aan het zwembad doorbrengt, je kunt het overal mee combineren. 

LEES OOK: 5X ONZE FAVORIETE GROENE ITEMS

Maar het beste aan de trend? Kant is niet gebonden aan een specifieke lichaamsvorm of -type. Het materiaal flatteert elk figuur, afhankelijk van hoe je het draagt. Kies hoe dan ook voor stukken die je beste features in de verf zetten en zorg ervoor dat je je comfortabel voelt.

ROCK DE KANTLOOK

De moderne interpretatie van kant is allesbehalve oubollig. Denk aan edgy, doorzichtige tops en speelse jurken met cut-outs die je outfit net dat tikkeltje extra geven. Niet klaar voor full-on kant? Geen probleem! Begin met items die subtiele kanten details hebben, zoals een rok met een kanten rand of zelfs een tas met kantaccenten. Hieronder alvast wat inspiratie die je op weg helpt:

Tekst Jari Putteman