Ivy & Oak

Limited edition-collectie met kunstenaars

Als onderdeel van de SS20-collectie heeft IVY & OAK vier limited edition-items ontworpen in samenwerking met twee jonge vrouwelijke kunstenaars. Rosie McGuinness uit Groot-Brittannië en Ana Leovy uit Mexico stralen moderniteit maar ook duidelijkheid uit – iets wat perfect past bij het DNA van IVY & OAK.

De handtekening van Rosie McGuinness is modern, elegant en vrouwelijk. Een minimalistische tekening van een vrouw siert twee witte jurken: een hemdjurk met lange mouwen en knoopdetail en een zomerse riemjurk. Ana Leovy behandelt in haar kunst diversiteit en de verschillende facetten van vrouwelijkheid. De kleurrijke kunst van Mexico wordt onmiskenbaar weerspiegeld in het ontwerp van de maxi-jurk met ruches en de blouse met speciale smokdetails in de arm.

De collectie bestaat uit drie jurken en een blouse, allemaal gemaakt van biologisch katoen, en zijn vanaf nu verkrijgbaar via https://ivy-oak.com.

Over Ivy & Oak

IVY & OAK werd in 2016 in Berlijn opgericht volgens het principe van bewuster creëren en consumeren van mode. De collecties bestaan uit prachtig ontworpen kleding van de beste luxe kwaliteit voor een eerlijke prijs, gemaakt om meer dan alleen een seizoen mee te gaan. Vandaag zijn ze actief in 28 landen via de online shop en premium retailers. Ze geloven in stijl, niet in trends. De kleding is tijdloos met een speciale twist. Ze richten zich op hoogwaardige materialen, nauwkeurig maatwerk en uitstekend vakmanschap. Snelle mode heeft een goedkope prijs voor consumenten, maar met een enorm onzichtbaar prijskaartje voor werknemers en onze planeet. Ivy & Oak doen dingen anders en produceren alleen in zorgvuldig geselecteerde fabrieken.