De perfecte denim

Lois Jeans lanceert denim-collectie met V Magazine

Wie de broek past… En wat nu als we zeggen dat er een Lois Jeans is die zowel jou als topmodel Emily Ratajkowski als gegoten zit? Het iconische jeansmerk Lois Jeans lanceert de LOIS V DENIM-collectie, in samenwerking met het wereldberoemde V Magazine. De duurzame collectie bestaat uit acht limited edition-fits met verschillende wassingen, 4 voor mannen en 4 voor vrouwen. De jeans zien we terug op verschillende covers van V Magazine, geschoten door het legendarische Nederlandse fotografiekoppel Inez & Vinoodh.

Van auteurs tot modellen en van een topsporter tot een kunstenaar. Het tijdschrift heeft verschillende covers met verschillende A-listers gelanceerd. Model Abby Champion, danser en muzikant Vinson Fraley, model en auteur Ashley Graham en Emily Ratajkowski, model Nyja Abdullah, olympisch skiër Eileen Gu en model en acteur Taras Romanov mogen dan in verschillende creatieve disciplines actief zijn, ze hebben één groot goed gemeen; ze zijn allemaal succesvol geworden door een combinatie van talent, lef en hard werken. Om die eendracht te benadrukken, dragen ze allemaal een limited edition LOIS V DENIM jeans. Het jeansmerk staat al sinds de jaren zestig bekend als populair merk onder de creatieven; het label wordt al meer dan een halve eeuw gedragen door invloedrijke mode-iconen, actrices en muzikanten.

Lois Jeans introduceert acht verschillende jeans, allemaal milieuvriendelijk geproduceerd met behulp van eco-spray, lasertechnieken en gerecycled katoen. De vrouwencollectie bevat vier modellen: Raven, Ninette, River en Trumpet. Een blauwe taps toelopende jeans, een hoge zwarte en blauwe en zwarte tie-dye nineties flared, een blauwe en witte rechte jeans en een blauwe en zwarte skinny bootcut. Voor mannen lanceert het merk een blauwe en witte bootcut, een blauwe, zwarte of witte taps toelopende jeans, een blauwe of witte skinny en de blauwe of witte wijde jeans Bruno.

De 8 li­­mited edition LOIS V DENIM jeans zijn ontworpen door het team van Lois en V Magazine’s hoofdredacteur Stephen Gan. Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van Lois Jeans.