Maison d'hôtes & Maison de saveurs

Maison NATAN viert de zomer in Knokke

Modehuis Natan is al jaren toonaangevend en bekend in zowel binnen- als buitenland. Wat weinigen weten, is dat oprichter Edouard Vermeulen zijn carrière ooit begin als binnenhuisarchitect. De liefde voor esthetische harmonie en kunst staan al jaar en dag centraal bij Maison Natan. Deze zomer vertaalt het bekende Belgische modehuis deze waarden naar een gastensuite en pop-up-restaurant bij de NATAN-boetiek in Knokke, middenin het groen en op steenworp afstand van de zee.

Edouard Vermeulen koesterde al lang de wens om een hotelconcept te openen dat zou aansluiten bij zijn creatieve visie. De suite van Maison Natan, met kleedkamer, marmeren badkamer en coutureslaapkamer ingericht met stukken ontworpen door Jean Philippe Demeyer, is geheel in lijn met de signature-stijl van Natan. Van 3 tot 17 augustus zijn gasten welkom om te genieten van het comfortabele en luxueuze decor.

Pop-up-restaurant 

In samenwerking de Uruguayaanse chef-kok Edgar Carrasco wordt tevens een tijdelijk restaurant geopend. Chef Carrasco serveert dagelijks een lunchformule voor fijnproevers, geïnspireerd op zijn Zuid-Amerikaanse cultuur. De volledige winst zal worden geschonken aan het Belgische 1212 ten behoeve van Oekraïne: www.1212.be.