OMEGA-novelties

De Ville Mini Trésor Collection

OMEGA introduceert de nieuwe horlogecollectie voor dames van de De Ville-lijn. De modellen uit deze lijn Mini Trésor hebben een grootte van 26 mm. De collectie is ontworpen met een eigentijdse twist en krachtige look, zonder té bombastisch of opvallend te zijn. Het resultaat? Een zeer verfijnde collectie met bijzondere materialen en onder andere Toile de Jouy op de horlogeband.

OMEGA brengt dit jaar het Trésordesign uit 2017 terug met kleinere modellen in een 26 mm grootte en verfijnde horlogebanden, geïnspireerd door een traditioneel French fabric-design. Twee modellen sieren deze collectie: de Mini Trésor met gouden armband en de Mini Trésor met Toile de Jouy-horlogebanden. De gouden horlogeband heeft een zijdeachtig patroon van 18-karaats Moonshine Gold. Een serieuze blikvanger en luxury-piece aan je pols dus.

Trésor Mini met 18-karaats Moonshine Gold

De Toile de Jouy-horloges uit de Mini Trésor-collectie combineren Zwitserse precisie met Franse traditie. Het Toile de Jouy-design kent zijn oorsprong ten zuidoosten van het Franse Versailles in de 18e eeuw. Dit geraffineerde design is een eye-catcher om je arm. Beide zijden van het horlogeframe zijn versierd met elegante diamanten.

De drie kleuren van de Toile de Jouy-horlogebanden zijn red floral, blue sea en black butterfly. Deze kleuren zijn stuk voor stuk een ode aan de historie en de visie van OMEGA. Toile de Jouy kent zijn oorsprong in tapijten en porseleinen patronen. Het blue sea-patroon is een tribuut aan de oceaan. Het black butterfly-patroon is een referentie aan OMEGA’s historie van lucht- en ruimtevaartverkenning. Het red floral-patroon is tot slot een erkenning van OMEGA’s passie voor de aarde en natuur.

Black Butterfly-patroon

Het bijzondere aan de Mini Trésor is de mogelijkheid om de horlogeband dubbel te dragen; double tour bracelets. De patronen voor de double tour zijn beschikbaar in dezelfde patronen als hierboven beschreven. Het horlogeframe van het double tour-horloge is gemaakt van stainless steel.

Double Tour Toile de Jouy

Deze Mini Trésor-collectie is een uitdrukking van een van de meest tijdeigen damescollecties van OMEGA tot op heden. De Romeinse cijfers, de compacte grootte en de dynamische stijl en patronen maken de horloges tot uitzonderlijke art pieces.