Musthave sunglasses

Paris Hilton is het nieuwe campagnemodel voor Lanvin

Paris Hilton is de ster van de lente/zomer 2021 zonnebrillencampagne van Lanvin, gefotografeerd door beroemde fotografen Mert Alas en Marcus Piggott. We kennen de it girl vooral van haar iconische looks inclusief grote zonnebril en chihuahua’s als accessoires, maar die fase is voorbij. In de nieuwe Lanvin-campagne straalt Paris elegantie en stijl uit als nooit tevoren.

We kennen Paris Hilton natuurlijk allemaal als de rijke hotelerfgename. Ook werd ze bekend voor haar eigen realityserie The Simple Life waar ze samen met haar toenmalige bff Nicole Richie te zien was. Ook Paris’ looks waren iconisch. Denk hierbij aan roze glamoureuze looks of Juice Couture-trainingspakken die vaak gestyled werden met een grote zonnebril, tiara’s en natuurlijk haar chihuahua’s. De it girl is zangeres, actrice én dj, maar tegenwoordig ook kunstenares. Haar kunst wordt geveild en de opbrengst gaat naar een goed doel.

Paris’ leven is allesbehalve normaal en werd vorig jaar vastgelegd in een openhartige documentaire over haar turbulente leven. In de indrukwekkende documentaire praat ze over haar leven, jeugd, liefdesleven en de sekstape die haar ‘bekend’ maakte. Ook vertelt ze over haar huidige lover Carter Reum, met wie ze sinds dit jaar verloofd is. In de documentaire zien we een andere Paris Hilton dan we gewend zijn uit de media. Ze praat onder andere over haar traumatische verleden op een strenge kostschool. Een ervaring die ervoor zorgde dat ze de party girl werd die we kennen uit de media. Die tijd heeft ze nu achter zich gelaten. In de docu vertelt Paris dat ze eigenlijk een dom blondje speelde, maar dat ze tegenwoordig gegroeid is als persoon. Haar nieuwe look zien we in de nieuwe campagne van Lanvin. Paris straalt elegantie en stijl uit als nooit tevoren.

Zonnebrillentrends lente/zomer 2021

De nieuwe Lanvin-zonnebril uit de campagne is perfect voor zonnige dagen om je look helemaal af te maken. En bij een nieuw lenteseizoen horen natuurlijk nieuwe zonnebrillentrends. Van retro monturen tot oversized sunglasses; deze zonnebrillentrends mag je niet missen dit seizoen!

Lanvin via Marchon Eyewear €229
Dior €380
Victoria Beckham via Marchon Eyewear €275
Dior €290
Liu Jo via Marchon Eyewear €145
Ray-Ban via deBijenkorf.nl €155
Celine via deBijenkorf.nl €290
Victoria Beckham via Marchon Eyewear €375
Louis Vuitton €520
Gucci via deBijenkorf.nl €279
Versace via deBijenkorf.nl €240