Disaronno

Cocktails waar je het warm van krijgt

Zin in een heerlijk filmavondje of etentje bij jou thuis? Maak er een feest van, voor jezelf en je gasten! Met lekkere happen én drankjes. Deze drie cocktails zijn ideaal voor heerlijke avonden in huis. Ook als het toch nog een beetje koud is buiten, krijg je het van deze cocktails meteen lekker warm.

De basis, Disaronno Velvet, is een cream-likeur die ontstaat door de klassieke likeur van Disaronno met échte Nederlandse melk te combineren. Dat geeft dus die witte kleur en de smaak is zacht en zoet, zoals je van Disaronno gewend bent, maar met romige en zijdezachte lagen door de toevoeging van melk. Trommel je vrienden en familie op en verras ze met deze drie overheerlijke Disaronno Velvet-variaties!

Velvet on the rocks

Met een unieke witte look laat deze fluweelzachte likeur je verlangen naar meer. Perfect voor liefhebbers van cream-likeuren met een intens aroma. Heerlijk als afsluiter van je diner of als verwenmoment op de bank.

Serveertip: Ontdek de likeur puur en serveer over ijs.

Velvet White Espresso Martini

Ben je opzoek naar een feestelijke cocktailknaller? Dan is deze heerlijke variant op de espresso martini jouw perfecte match. Disaronno Velvet geeft deze klassieke cocktail een heerlijke fluweelzachte twist.

Serveertip: In deze cocktail zitten 50 ml Disaronno Velvet, 25 ml Tia Maria, 25 ml Tito’s Handmade Vodka. Shake alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs, strain in een martiniglas en garneer met wat chocoladeschaafsel.

Velvet White Russian

Zeg je White Russian dan zeg je The Dude. Als je de cultfilm The Big Lebowski hebt gezien dan is je ongetwijfeld opgevallen dat The Dude zijn ochtendritueel bestond uit het roeren in zijn White Russian. De White Russian is een vrij simpele cocktail op basis van koffielikeur, room en vodka. Wij geven er met onze Velvet variant een overheerlijke twist aan! Pak dat boek, zet je favoriete serie aan, zak lekker weg in je favoriete stoel en genieten maar.

Hoe maak je ‘m? Shake 25ml Disaronno Velvet, een espresso en 45ml Tito’s Vodka in een shaker, strain in een tumbler en serveer met ijs.