Thuis uit eten doe je met SOUS! Dit jaar viert het culinaire concept zijn tweejarig bestaan. Wat begon als een droom om een technologie te ontwikkelen die restaurants verbindt met gasten thuis, is inmiddels uitgegroeid tot hét culinaire platform waarmee honderden chefs en speciaalzaken hun community kunnen laten groeien buiten de muren van hun restaurant. Vier je dit jaar kerst thuis, of ben je nog op zoek naar dat ene culinaire kerstcadeau? Dan is SOUS jouw way to go!
Met menu’s van tientallen toprestaurants en chef-koks in Nederland en de SOUS Shop biedt het platform een breed scala aan zorgvuldig samengestelde topproducten – van luxe ingrediënten tot culinaire verrassingen. Perfect als je op zoek bent naar een origineel (culinair) kerstcadeau. De aan SOUS verbonden restaurants en chef-koks – zoals Onno Kokmeijer**, Het Kaasatelier, Brut172**, Brasserie Van Dam en Ron Blaauw – combineren traditionele en moderne technieken om samen met SOUS een ultieme dinerervaring voor thuis te creëren. Perfect voor feestdagen als kerst, waarbij je alleen nog de finishing touch hoeft toe te voegen aan gerechten die door chef-koks bereid en gekoeld bij je thuisbezorgd worden. Check hier de feestdagenmenu’s!