Voor jong en oud

Dit zijn de favo gezinsgerechten van Arie & Romy Boomsma

De zomervakantie ligt achter ons, de wekkers staan weer, lunchtrommels moeten vol en de gymtasjes gevuld. Om van volledige rust niet naar complete chaos te gaan maar terug naar het georganiseerde gezinsleven, schakelde Crisp de hulp in van Arie en Romy Boomsma. Met hun handen vol en drie kleintjes thuis weten ze dagelijks tussen zes en zeven het hele gezin aan tafel te krijgen. Voor Crisp hebben zij zes recepten ontwikkeld die bij hun thuis een ware hit zijn.

Voor de recepten hebben Arie en Romy zich laten inspireren door hun vaste repertoire, familierecepten en verborgen groenten. “Sinds we een moestuin hebben, met daarin een heleboel courgettes, zijn we allemaal recepten gaan uitproberen en ontwikkelen met courgette erin. Na heel wat aanpassingen zijn we gekomen tot deze ultieme courgettepannenkoekjes. Heerlijk om zo te eten, of met salade erop en ernaast. De borden gaan leeg met een dosis extra vitaminen,” vertelt Romy.

Het stel deelt de recepten exclusief met Crisp. Het gaat onder andere om een Casarecce met gele tomatensaus en burrata, dhal met kokosmelk, garam masala en raita en natuurlijk de courgettepannenkoeken met geitenkaas, biet en appel.

De recepten zijn vanaf 10 september verkrijgbaar via de Crisp-app.