9 Senses: een culinaire reis

Drie sterren Michelinchef Jacob Jan Boerma opent pop-up-restaurant

Zin in een unieke culinaire reis aankomend weekend? Dan is het pop-up-restaurant van Jacob Jan Boerma wellicht iets voor jou. Van vrijdag 24 september tot en met zondag 26 september is Lakehouse Loosdrecht het domein van internationaal vermaarde sterrenchefs Jacob Jan Boerma en Thomas Diepersloot. In de aanloop naar de opening van hun Antwerpse restaurant Fine Fleur, openen zij aan de Loosdrechtse Plassen een driedaags pop-up-restaurant.

Jacob Jan Boerma start op 1 oktober in het nog te openen Leading Hotel of the World, Botanic Sanctuary in Antwerpen het prestigieuze restaurant Fine Fleur – een etablissement waar fijnproevers al ruime tijd naar uitkijken en wat next level gerechten belooft. In de aanloop naar de opening van Fine Fleur kunnen geïnteresseerden gedurende het laatste weekend van september drie dagen alvast kennismaken met Fine Fleur, in Lakehouse Loosdrecht. Onder de noemer ‘9 Senses’ worden gasten meegenomen op een unieke en ongekende culinaire reis langs negen gangen, met bijpassende wijnen.

“De bijzondere ligging van het prachtige Lakehouse Loosdrecht aan de Loosdrechtse Plassen heeft ons extra geïnspireerd tot het samenstellen van een heel bijzonder menu.”

Jacob Jan Boerma

Dat het bijzonder is dat de internationaal vermaarde sterrenchef Jacob Jan Boerma een pop-up restaurant in Loosdrecht opent, is het eufemisme van het jaar te noemen. Vanaf donderdag nu is het mogelijk om te reserveren bij Lakehouse Loosdrecht. Weest er snel bij, want gezien het unieke karakter van het pop-up restaurant is de verwachting dat de beschikbare plekken snel weg zullen zijn. Meer informatie en aankondigingen volgen via de Instagram van Restaurant Fine Fleur en Lakehouse Loosdrecht. Reserveringen kunnen gemaakt worden via michel@lakehouseloosdrecht.com


De openingstijden van het pop-up restaurant

Vrijdag 24 september (diner) 18:30 – 24:00 uur
Zaterdag 24 september (lunch) 12:30 – 16:00 uur
Zaterdag 24 september (diner) 18:30 – 24:00 uur
Zondag 26 september (lunch) 12:30 – 16:00 uur
Zondag 26 september (diner) 18:30 – 24:00 uur