Een MICHELIN-beleving voor iedereen

Gastronomische toprestaurants komen met MICHELIN Specials

Altijd al gedroomd van een unieke, gastronomische beleving in een toprestaurant? We’ve got you covered. TheFork en MICHELIN lanceren samen de exclusieve MICHELIN Specials. Dit zijn unieke aanbiedingen bij geselecteerde MICHELIN-restaurants; van sterrenwaardering tot plates en Bib Gourmand. Bij deze 5 restaurants kun je volop genieten van culinaire hoogstandjes.

1. Bougainville – Amsterdam

Laat je verleiden door de internationale keuken van Executive Chef Tim Golsteijn en zijn rechterhand en Head Chef Dorus Floris. De bediening – onder leiding van Wine Director Lendl Mijnhijmer – is jong, speels en zeer gedreven. Samen zorgt dit dynamische trio voor een onovertroffen beleving op alle gastronomische vlakken.

2. Lars Amsterdam – Amsterdam

Lars Amsterdam is een concept ontwikkeld door Lars Scharp en Floor Wiggers. Dit creatieve paar ontmoette elkaar een paar jaar geleden in Restaurant Aan de Poel (**). Samen hebben ze een restaurant gecreëerd waar lekker eten en robuuste gerechten samengaan. Een huiskamerrestaurant in de Houthavens van Amsterdam. 

Lars Amsterdam

3. De Silveren Spiegel – Amsterdam 

Samen met zijn keukenteam promoot top chef Yves van der Hoff de Nederlandse keuken: ‘Wat ons betreft verdient de Nederlandse eetcultuur een herwaardering. Deze rijke keuken – van oudsher gekenmerkt door gezonde, creatieve en duurzame gerechten – past perfect bij Restaurant de Silveren Spiegel.’

4. Restaurant Vigor – Vught

Door de jarenlange ervaring is men bij restaurant Vigor klaargestoomd om te doen wat ze echt willen; een complete beleving neerzetten voor hun gasten, met intrigerende gerechten die je raken, recht in het hart. Leuk detail is de centrale bar die ook direct de open keuken is. 

Restaurant Vigor

5. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert – Stevensweert

In Limburg, tussen Maaseik en Roermond, ligt het charmante dorpje Stevensweert. Aan de markt ligt een restaurant dat hoog staat aangeschreven bij de Bourgondiërs uit de streek: Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert. Sinds 1996 leggen Pascalle en Marcus hun gasten hier in de watten met culinaire creaties en een warme ontvangst.

Bron: TheFork

Hoofdfoto: Lars Amsterdam