Brunch at Celia

Het weekend vier je met Californische vibes bij Brunch at Celia

Een lekkere, uitgebreide ontbijtlunch met modern Amerikaanse brunchgerechten die ver van standaard zijn: vanaf nu kun je ook elke zaterdag en zondag genieten van de Californische keuken tijdens Brunch at Celia.

Brunchen doet tegenwoordig niet veel meer onder voor dineren. Met Brunch at Celia in het vooruitzicht, is het ultieme weekendgevoel gelijk daar. Hier breng je je vrienden op de hoogte van alle highlights van de week of spendeer je eindelijk quality time met je gezin na een drukke werkperiode. Op zaterdag en zondag neem je vanaf 12.00 uur plaats in een simplistisch 60’s en 70’s design van Celia waar de frisse citruskleuren – met behulp van een beetje California dreaming – je voor even naar de andere kant van de oceaan brengen.

With a twist

French toast, wafels en frittata’s; brunchklassiekers die we allemaal wel kennen. Chef Wolfgang Birk en zijn team pakken het liever anders aan. De brunchkaart bevat dan ook een mooi rijtje aan frisse gerechten – van zoet tot hartig – die allemaal net even wat spannender zijn. Zo geniet je onder andere van een lemon ricotta pancake, gepocheerde eieren met geroosterde boerenkool en groene pepersaus, een smoked mushroom taco en een warme cinnamon bun met een glazuur van tonkabonen. Ook aan de kids is gedacht met een aantal speciaal samengestelde gerechten. Brunch je graag met een lekkere cocktail? Voor € 35,- per persoon kies je twee brunchgerechten en geniet je van een karaf – per persoon – gevuld met Mimosa, Bellini of Bloody Mary. Vorig jaar oktober liet Celia Nederland voor het eerst kennismaken met de Californische cuisine. In deze keuken komen culturen en invloeden vanuit alle windrichtingen bij elkaar en worden pure gerechten bereid die weinig poespas nodig hebben. Hoe bemachtig ik een plekje? Brunch at Celia vindt plaats op zaterdag en zondag van 12.00 t/m 16.00 uur. Celia bevindt zich op de begane grond van lifestyle hotel Kimpton De Witt aan de Amsterdamse Nieuwezijds Voorburgwal. Ben je altijd wel in voor een brunch met thema? Houd dan de website en de socials van Celia in de gaten, want er vinden special editions plaats. Denk daarbij aan een 4th of July, Pride en ADE Brunch.