waar alles mag

IJssel Restobar opent haar deuren aan de IJssel in Deventer

Onlangs opende IJssel Restobar haar deuren in Pillows Hotel aan de IJssel. Het fine-dining restaurant IJssel in Pillows Hotel Deventer heeft plaatsgemaakt voor een Restobar met nieuw concept. Voor het creëren van een warm en tijdloos interieur werd er samengewerkt met Lot Sturm, die eerder ook het interieur van Pillows Hotel Reylof in Gent verzorgde. Het restaurant behoudt haar vertrouwde gezichten en introduceerde een nieuwe menukaart. Het eindresultaat is een restaurant waar alles mag, van een borrel met bites tot aan een uitgebreid diner voor een speciale gelegenheid, allemaal op hoog niveau in een ongedwongen en gezellige sfeer!

Bij het ontwikkelen van het nieuwe restaurantconcept, IJssel Restobar, stond één gedachte centraal: iedereen kan hier op zijn eigen manier genieten. Het interieur is ontworpen met verschillende zitopties in gedachten, van gezellig naast elkaar aan hoge tafels tot aan een klassiek tafeltje voor twee. Gasten kunnen ook gezellig aan de bar zitten voor een bite en borrel. Het speelse interieur weerspiegelt wat er op de menukaart staat, het is maar net waar je zin in hebt: van 24 maanden gerijpte Jamon ‘Batallé el Unico’ bij de borrel en Yellowtail Kingfish als voorgerecht of een scharrelkippetje ‘Label Rouge’ om te delen. Doorgewinterde dessertliefhebbers kunnen genieten van klassiekers zoals de Dame Blanche en sinaasappel crêpes met vanilleroom. De keuze bij IJssel Restobar is nét zo breed als het smaakpalet. Naast het restaurant hebben ook de hotelkamers een upgrade gekregen, om zo het ultieme weekend weg te creëren voor bestaande en nieuwe (hotel)gasten.  

LEES OOK: NIEUW IN AMSTERDAM: RESTAURANT BISOUS