magische verleiding

Just opened: The SIREN op het Rokin

Amsterdam is een culinaire parel rijker, zo heeft The SIREN haar indrukwekkende deuren op het Amsterdamse Rokin geopend. Een verleidelijk aanbod van gerechten uit Spanje, Frankrijk, Italië en Griekenland wordt geserveerd binnen een volstrekt uniek concept waar service, ambiance en kwaliteit voorop staan. The SIREN laat gasten kennismaken met de uitbundige weelde, extravagantie en uitmuntende cuisine die het Mediterrane gebied rijk is.

De culinaire plek is een concept van Roy en Mike Poppes en Michiel Dekker, die eerder al met Secret Garden veel impact hebben gemaakt in de hoofdstad. In een dynamische, grootse ruimte met open verdiepingen wordt hier gegeten, gedronken, genoten en geflirt met het leven. ‘We creëren een ruimte die gasten meeneemt naar een wereld van magische verleiding’, zo stelt Mike Poppes. ‘Met The SIREN als symbool nodigen wij onze gasten uit om te genieten van de beste gerechten en cocktails, omringd door een weelderig design en bruisende energie.’

LEES OOK: DEZE TRENDY BAKKERIJ VERANDERT ’S AVONDS IN EEN MODERN PASTARESTAURANT

Champagnekar

Van huisgemaakte pasta’s en broden tot verse zeevruchten en vleeswaren: het culinaire aanbod in The SIREN is divers. Elk gerecht wordt met precisie en passie bereid. Als aanvulling op de kaart is er een zorgvuldig samengesteld wijn- en cocktailmenu, met exclusieve selecties die de rijke smaken van het Middellandse Zeegebied vieren. De champagnekar met de meest feestelijke flessen is altijd in de buurt. Met slechts één druk op de champagne-knop, waar elke tafel van is voorzien, komt de champagnekar direct aan je tafel. Daarnaast biedt The SIREN een open keukenconcept, waar gasten niet alleen van heerlijke gerechten kunnen genieten, maar ook de mogelijkheid hebben om aan de keuken te zitten en de culinaire magie van dichtbij te ervaren. Daarbij kan je genieten van een exclusief cocktailaanbod dat je meeneemt langs zonovergoten kusten!

Caleidoscopisch effect

De schoonheid en diversiteit van het Middellandse Zeegebied zijn door Architect Will Erens van Too Many Agencies weerspiegeld in het interieur, waarin marmeren en koperen accenten voor een caleidoscopisch effect zorgen dat geïnspireerd is op lichtstralen onder water. Vanuit grote hoogte aanschouwt The SIREN, een beeld van een beeldschone siren, de gebeurtenissen die zich ontvouwen.