Mexican hotspot
Must-go: deze unieke mezcaleria in Antwerpen
Na tien jaar in New York te hebben gewoond, verhuisden Mathias De Soir en Stephanie de Kanter terug naar België. Na enige tijd werd het gemis van de levendige ‘big city vibes’ te groot, en zo ontstond het idee voor CAOS. In het hart van Antwerpen vind je dit Mexicaanse culinaire restaurant én mezcaleria, waar je niet alleen heerlijk kunt eten, maar ook kunt genieten van een sfeervolle avond aan de bar.
CAOS bevindt zich in het bruisende ’t Zuid in Antwerpen en ademt uitgesproken urban vibes. De zaak brengt een moderne interpretatie van de Mexicaanse keuken en combineert verfijnde, eigentijdse gerechten met een unieke barervaring die meteen de toon zet. De keuken staat onder leiding van Head Chef Rahman Bucaj, die bekendstaat om zijn meesterlijke sauzen en gedurfde smaakcombinaties, volledig geïnspireerd op de Mexicaanse eetcultuur.


Dankzij de uitgebreide mezcaleria beschikt CAOS over een van de grootste small-batch mezcalcollecties van de Benelux. Van rokerige, complexe mezcal tot unieke artisanale labels: de grote betonnen bar is het middelpunt van de zaak en nodigt uit om te ontdekken, te proeven en te blijven hangen.


CAOS Antwerp
Sint Michielskaai 41 2000 Antwerp
ZIE OOK: De Mexicaanse rooftopervaring die Amsterdam verovert




