Het allerbeste van de boerderij

Nieuw! boodschappenbox van Lindenhoff

Lindenhoff introduceert de Boodschappen Box. Een wekelijkse box met het allerbeste dat de boerderij te bieden heeft. De nieuwe box van Lindenhoff is gevuld met de meest verse producten van kleinschalige, Europese boeren en ambachtelijke makers. De ingrediënten kun je eenvoudig combineren voor smaakvolle gerechten of als verantwoorde tussendoortjes. De Boodschappen Box is zonder abonnement te bestellen via de website van Lindenhoff. Zo heb je op ieder gewenst moment een gevulde koelkast met ingrediënten met de beste smaak.

Authentieke smaken van ontbijt tot diner

De Lindenhoff Boodschappen Box bestaat uit verse groente en fruit, aardappels, pasta en rijst, twee of drie soorten vlees, gerijpte kazen, zuivel, eieren en afbakbrood met beleg. Hiermee kun je naar eigen smaak de keuken in. Recepten zijn niet meegeleverd, maar de ingrediënten zijn op meerdere manieren te combineren. Iedere vrijdag kan je in de webwinkel terugvinden welke seizoensproducten of bijzondere ingrediënten er in de Boodschappen Box zitten. De box kost €74,95 en bestaat uit ingrediënten voor twee personen. Als je hem vandaag bestelt heb je hem morgen of overmorgen al in huis. 

Smaak zoals de natuur het bedoeld heeft

Lindenhoff is dé plek voor ingrediënten met de beste smaak – in het seizoen, uit Europa en gemaakt met liefde en vakmanschap. De boerderij in Baambrugge heeft als missie om zo duurzaam mogelijk te produceren, met aandacht voor plant en dier om de aarde goed achter te laten. In de Boodschappen Box proef je deze liefde voor de natuur. Het enige dat jij nog hoeft te doen is je fantasie in de vrije loop laten en de keuken induiken. Heb je toch liever een recept bij de hand? Dan zoek je eenvoudig op ingrediënt in het receptenarchief van Lindenhoff.