5 boodschappentips
om jouw kerstmenu nét wat unieker te maken
Kerst draait om gezelligheid, liefde en… lekker eten natuurlijk! Ieder jaar is het weer een uitdaging om een vernieuwend kerstmenu voor je vrienden en familie op tafel te zetten. Met deze vijf producten geef je jouw menu dit jaar een biologische en feestelijke upgrade.
Een smakelijk schelpenfeestje

Hang deze schelpen maar niet in de boom, want dit schelpenfeestje hoort op tafel! Deze mix van mosselen, kokkels en vongole brengt de geur van de oceaan naar je keuken. Perfect voor een fluweelzachte bouillabaisse waar je gasten geen genoeg van zullen krijgen.
Zeeuwse oesterproeverij: gemak en luxe in één hap

Een date tijdens kerst? Verras met een oesterproeverij en je maakt meteen indruk. Deze Zeeuwse parels komen compleet met een handig oestermesje, zodat jij als een culinaire professional de sterren van de hemel opent.
Japanse braadfilets: vegan vibes voor kerst

Wie zegt dat kerst om vlees draait? Geef je kerstdiner een verrassende twist met deze verfijnde Japanse braadfilets. Ze zijn plantaardig, smaakvol en de perfecte keuze voor iedereen die iets anders wil proberen.
Blue Stilton: kaas, maar dan beter

Met de Blue Stilton uit het Verenigd Koninkrijk til je jouw kaasplank naar een hoger niveau. Deze kaas is 18 maanden gerijpt in port en heeft daardoor een unieke rijke smaak. Zeg maar dag tegen standaard blokjes kaas.
Tête de Moine: kaaskrullen voor een feestelijke flair

Feestelijk eten begint bij een mooie presentatie. De Tête de Moine klinkt niet alleen luxe, met deze handige kaaskruller maak je elegante kaasrozetten die elk gerecht ook een luxueuze uitstraling geven. Wat er ook op tafel staat, deze kaas brengt het ultieme kerstgevoel naar voren.
Bovenstaande producten zijn (binnenkort) verkrijgbaar bij Ekoplaza.